Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Na zahtev drugara Djurice Stojanovica, kod nas poznatog konstuktora lampaskih diy uredjaja, obavestavam sve drugare da ce biti organizovanje druzenje ljubitelja rucno radjenih uredjaja u CENTRU ZA LIKOVNU I PRIMENJENU UMETNOST TERRA KIKINDA.Zadnji vikend jula tj 26 jula subota sa pocetkom u10 h pa do vecernjih sati.Bice izlozeni uredjaji lokalnih svajsera.Drugar mi je rekao da moze svako doneti i svoje uredjaje i da bi bilo naj bolje da se ovde uglavnom prijavi svako ko bi dosao da se ima u vidu broj ljudi zbog jela ,pica i sta ja znam.Inace ambijent je veoma neobican sa terakotama koje su izradjivali umetnici iz celog sveta.Tog vikenda se odrzava i umetnicki simpozijum TERRA pa je sve ovo u sklopu sa tim.Znaci bice slusnih testova do vecernjih sati.Zelje se ispunjavaju na licu mesta./bice izlozeni i zvucnjaci od terakote pa ih mozete cuti/Inace do sada se ovako nesto odrzava vec 3-4 puta u saradnji sa TERROM.Pa drugari izvolte nas posetiti i dobro dosli kod nas/posto sam promasio Fak zbog svatova evo prilike za vidjenje/Pozdrav od svajsera sa severa Banata :D Jedva napiso ovo sta ti je fizikalija na compu.Slike TERRE mozete pogledati na :google_lt: .

Napisano

Super... ali... Moj cevaš (made by me) će da ispauzira ovu priliku... Tri dana pred odlazak na more neeeema šanse da se vozam okolo... :(

Napisano

Evo nekoliko slika iz 2009 god kada je bila izlozba cevasa u galeriji TERRE.Svi zvucnici su u funkciji.

post-1362-0-59840600-1404307426_thumb.jp

post-1362-0-99597900-1404307501_thumb.jp

post-1362-0-64792100-1404307572_thumb.jp

post-1362-0-15997900-1404307652_thumb.jp

post-1362-0-35285700-1404307733_thumb.jp

Napisano

Al' nije moglo proć' bez Šešeljevih plakata... :buehehe:

Jbg onda bilo aktuelno.Ja to uopste nisam primetio na slici. :sarcastic_hand:

• 4 nedelje kasnije...
Napisano

TERRA  desavanja u KIKINDI otkazana do daljnjeg pa da javim da se neko ne bi zaputio.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...