Pchelac Napisano Januar 18, 2014 #1 Napisano Januar 18, 2014 Elem,... kako? Malac je dobio svoj komp, ...soba i radni sto mali, trenutno nema love za neki manji TV za okačiti na zid, pa me zanima opcija da gleda tv na monitoru. U sobi ima analogni SBB signal. Preporuke, iskustva i štogod na tu temu, please.
Woland Napisano Januar 18, 2014 #3 Napisano Januar 18, 2014 SBB D3 GO, pretplata 210 din mesečno van paketa koji ne obuhvataju ovu uslugu.
zerowaf Napisano Januar 18, 2014 #4 Napisano Januar 18, 2014 Mislim da postoje nekakve TV kartice na tržištu koje se instaliraju u PC i na njih utakne antenski kabel. Nemam ništa takvo kod sebe, ali sam viđao reklame za takve stvarčice.
bokiooo7 Napisano Januar 18, 2014 #5 Napisano Januar 18, 2014 Imas mnogo modela tv kartica, dosta njih podrzava cak i snimanje kanala, instaliras je i imas TV na monitoru, uz vecinu dolazi i daljinski. Pogledaj na sajtu IT Svet. Evo ti link ka karticama: http://www.itsvet.com/proizvodi/kriterijum/comp_comp_tuner/top50/asc
Pchelac Napisano Januar 18, 2014 Autor #6 Napisano Januar 18, 2014 Opa, opcija kolko oćeš... fala društvo, razmotrićemo....
gaggia Napisano Januar 18, 2014 #7 Napisano Januar 18, 2014 jedna od najboljih kartica (dakle jedina koja radi kako treba na svim OS-evima bez problema), odn jedina koju vredi uzeti kao opciju je leadtek winfast - oko 35eur je cena
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah