zeljkor Napisano Januar 6, 2014 #1 Napisano Januar 6, 2014 Jedan o starenju vesanja zvucnika, kako vestackom tako i vremenskom i drugi o Loctite lepkovima za audio. Mozda bude zanimljivo. Aging of loudspeaker suspension_Klippel.pdf Loctite_Speaker_Assembly_Adhesives_Guide.pdf
ZZZ Napisano Januar 6, 2014 #3 Napisano Januar 6, 2014 i jeste zanimljivo a jel locktite dao mozda koji idu rastvarači za te njihove lepkove?
zeljkor Napisano Januar 6, 2014 Autor #4 Napisano Januar 6, 2014 Nisam uspeo da nadjem. Meni si isto rastvaraci zanimljivi.
ZZZ Napisano Januar 6, 2014 #5 Napisano Januar 6, 2014 mislio sam da je to vec nesto sto imaju u paketu sa tim? u principu ti jaki rastvaraci su svi brzo isparljivi, kancerogeni i zapaljivi... mozda ih zbog toga i ne isporucuju? razni propisi formulari... . Nisam siguran koliko se mogu nabaviti danas, kod nas klasični jaki rastvarači Ksilol, benzol, toluol. Mislim da jedino oni rastvaraju čvrste smole. . ovi sto se mogu naci acetoni, nitro, i onaj za hemijsko ciscenje odece su slabi... Dok oni pocnu da deluju sve se izdeformise.
zeljkor Napisano Januar 7, 2014 Autor #6 Napisano Januar 7, 2014 Ima da se kupe svi u www.super-lab.com Ja sam bas kupio Toluol pre jedno mesec dana.
ZZZ Napisano Januar 7, 2014 #7 Napisano Januar 7, 2014 rad samo na otvorenom prostoru, i po mogucstvu neka maska...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah