Walter Napisano April 29, 2013 #1 Napisano April 29, 2013 Nabavio sam fullrange zvučnike iz naslova i hteo bi da ih "ukutijam" Potreban mi je savet poznavalaca materije za veličinu i oblik kutije. Kad dođem kući, okačiću i slike zvučnike. PS: ovi moji imaju magnet 72mm a ne 55 kako bi trebalo prema specifikaciji iz kataloga
Zen Mod Napisano April 29, 2013 #2 Napisano April 29, 2013 open back toga stavi u kutiju i ode mas u propas ili meri T/S , pa neki TL
Walter Napisano April 29, 2013 Autor #3 Napisano April 29, 2013 Evo i obećanih slika. Oznaka koju sam stavio u naslov nije sasvim tačna, kao što se da videti na slikama. Zen, jesi li siguran, ako ne idu u zatvorenu kutiju, onda bolje da ih batalim, jer ovako u "vazduhu" zvuče prilično šuplje i skroz bez basa. Ne valja, ne sviđa mi se uopšte
Zen Mod Napisano April 29, 2013 #4 Napisano April 29, 2013 ti zvucnjaci su isli u njihove vertikalne kolumne za razglas , sto sigurno nisu bile ni bas a vala ni zatvorene kutije kako god okrenes - neces od toga dobiti basa sem ako ih turis u neku hornu ...... a i onda vestak , jerbo im je Fs povisoko btw. slike su ti , blago receno , nevredne stavljanja na shack jedva malo rezolutnije od thumbnail
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah