2a3 Napisano April 3, 2013 #1 Napisano April 3, 2013 Pozdrav svim forumasima,Dobio sam ove kablove na slici pa me zanima da li vredi od njih praviti rca kablove ili kablove za zvucnike.Licne su od bakra a sirm ne znam od kog je materijala /bele boje i veoma tvrd/,presek je 1/2 kvadrat.Hvala unapred.
BANAT Napisano April 3, 2013 #2 Napisano April 3, 2013 Kolegione 2a3 Taj gajtan nemoj prepakivati za RCA ! , jer mi to vise lici na neki mrezni gajtan . Pojuri kvalitetan RG58 RF koax kabel i bices zadovoljan . Pozdrav !
revox Napisano April 3, 2013 #3 Napisano April 3, 2013 Kolegione 2a3 Taj gajtan nemoj prepakivati za RCA ! , jer mi to vise lici na neki mrezni gajtan . Pojuri kvalitetan RG58 RF koax kabel i bices zadovoljan . Pozdrav ! misliš na nešto ovako http://www.wellshow.com/products/rf-coaxial-cables/rg-coaxial-cable/rg58-au-coaxial-cable/
2a3 Napisano April 3, 2013 Autor #4 Napisano April 3, 2013 misliš na nešto ovako coax-cable-spec-1.jpg http://www.wellshow.com/products/rf-coaxial-cables/rg-coaxial-cable/rg58-au-coaxial-cable/ Hvala lepo,pozdrav
BANAT Napisano April 3, 2013 #5 Napisano April 3, 2013 misliš na nešto ovako coax-cable-spec-1.jpg http://www.wellshow.com/products/rf-coaxial-cables/rg-coaxial-cable/rg58-au-coaxial-cable/ Revox-e To je taj tip profi gajtana ! Licno ga godinama unazad koristim za razne Audio Aplikacije , po spoljnoj debljini se lepo uklapa sa Chinch ( RCA ) konektorima , obicno je relativno kvalitetne izrade , savitljiv je , jeftin , i dosta lako nabavljiv kod nas . Pozdrav !
revox Napisano April 3, 2013 #6 Napisano April 3, 2013 Revox-e To je taj tip profi gajtana ! Licno ga godinama unazad koristim za razne Audio Aplikacije , po spoljnoj debljini se lepo uklapa sa Chinch ( RCA ) konektorima , obicno je relativno kvalitetne izrade , savitljiv je , jeftin , i dosta lako nabavljiv kod nas . Pozdrav ! obzirom na stav da da kapacitivnost treba da je što manja kako se to uklapa u priču o interkonektima?
BANAT Napisano April 3, 2013 #7 Napisano April 3, 2013 obzirom na stav da da kapacitivnost treba da je što manja kako se to uklapa u priču o interkonektima? Zmaju Na par meteri duzine takvoga RG58 gajtana ta njegova specificna kapacitivnost nema nekog znacajnog uticaja unutar Audio banda . BTW , raznih fabula i mentalnih masturbacija na temu o raznim sarenim gajtanima i interkonektima okolo imade, a sve sa osnovnom namerom da se otmu pare bogatijoj i obicno gluv(lj)oj klijenteli .
revox Napisano April 3, 2013 #8 Napisano April 3, 2013 Zmaju Na par meteri duzine takvoga RG58 gajtana ta njegova specificna kapacitivnost nema nekog znacajnog uticaja unutar Audio banda . BTW , raznih fabula i mentalnih masturbacija na temu o raznim sarenim gajtanima i interkonektima okolo imade, a sve sa osnovnom namerom da se otmu pare bogatijoj i obicno gluv(lj)oj klijenteli . ma slažemo se, nego bi rasprava ovde na forumu oko toga neđe ranije pa forum iznjedri stav da je za kapacitivnost bitno da je što manja a ovaj kabl će probam čisto radi empirijskog stava po tom pitanju
BANAT Napisano April 3, 2013 #9 Napisano April 3, 2013 Dogovoreno Zmaju ! Nego sad cu da zalepim jedan muzicki predlog u odeljku Obavezno Stivo ....vezan za jedan straobalno dobar Jazz trio band kojeg bas trenutno slusam direkt kroz RG58 gajtan .
revox Napisano April 3, 2013 #10 Napisano April 3, 2013 Dogovoreno Zmaju ! Nego sad cu da zalepim jedan muzicki predlog u odeljku Obavezno Stivo ....vezan za jedan straobalno dobar Jazz trio band kojeg bas trenutno slusam direkt kroz RG58 gajtan . de da vidimo no je meni u zadnje vrijeme nešto teško uteć od Ben Webstera svato me sa svake strane
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah