gidjga Napisano Novembar 30, 2009 Autor #23 Napisano Novembar 30, 2009 F5 je super pojačalo ,po meni nadmašilo je hiragu ,dinamično pre svega i otvoreno ,sa definisanim i čvrstim basom .F3 je nešto drugo ,pitomo i detaljno sa širokom stereo slikom ,bas mekan ali ne muljav ,a srednetonko područje kao kod lampaša .F3 je pojačalo koje je vrlo slično lampašima (možda mi je zbog toga i draže).No,već u ova dva pojačala ima mesta za različite ukusa ,a gde su sva ostala i koliko ih još ima , bira svak za sebe.što se tiče snage ,slažem se da svako pojačalo traži svoju osetljivost zvučnika i obrnuto ,ali ja evo slušam SE 2A3 na 87 dbel i meni sem tih 3W uglavnom nije trebalo više, 15W koje plasira F3 biće puna kapa.
Glogov_Kolac Napisano Novembar 30, 2009 #24 Napisano Novembar 30, 2009 F3 me onda podseca na Hiragu ;o))).
gidjga Napisano Novembar 30, 2009 Autor #25 Napisano Novembar 30, 2009 F3 me onda podseca na Hiragu ;o))).Na hiragu sa uparenim ili neuparenim trandzama? :o
Glogov_Kolac Napisano Novembar 30, 2009 #26 Napisano Novembar 30, 2009 Ne znam za onu sa neuparenim ;o))), jel za F3 treba da se uparuju?
gidjga Napisano Novembar 30, 2009 Autor #27 Napisano Novembar 30, 2009 Ne znam za onu sa neuparenim ;o))), jel za F3 treba da se uparuju?Jašta
Zen Mod Napisano Novembar 30, 2009 #29 Napisano Novembar 30, 2009 Ne znam za onu sa neuparenim ;o))), jel za F3 treba da se uparuju? Jašta Pih, mrzim to ne uparivati . samo selektovati ... a tu postoji podebela razlika
gidjga Napisano Novembar 30, 2009 Autor #30 Napisano Novembar 30, 2009 ne uparivati . samo selektovati ... a tu postoji podebela razlikaKako da selektujem lepe sa lepima ,a one ružne da bacim
Zen Mod Napisano Novembar 30, 2009 #31 Napisano Novembar 30, 2009 razlika izmedu selected i matched je citav red velicine ;ne zakeram - samo pominjem , u nadi da cu nekog spasti mukica i bacanja novaca ;hocu reci - nije bitno ko je u pravu , bitno da smo prakticni ........
gidjga Napisano Novembar 30, 2009 Autor #32 Napisano Novembar 30, 2009 razlika izmedu selected i matched je citav red velicine ;ne zakeram - samo pominjem , u nadi da cu nekog spasti mukica i bacanja novaca ;hocu reci - nije bitno ko je u pravu , bitno da smo prakticni ........Hoćeš da kažeš da su selektovani ,upareni,ali ne baš skroz?
Zen Mod Napisano Novembar 30, 2009 #33 Napisano Novembar 30, 2009 ajd ovako - selektovani - upadaju u grupu 100mVmatched upadaju u grupu 10mVbar za LU , i za IRFP velike
Glogov_Kolac Napisano Decembar 1, 2009 #34 Napisano Decembar 1, 2009 Gosn. Zene da li se kupovinom kod istog dobavljaca dobijaju bar selektovani primerci?
Zen Mod Napisano Decembar 1, 2009 #35 Napisano Decembar 1, 2009 Gosn. Zene da li se kupovinom kod istog dobavljaca dobijaju bar selektovani primerci?:blink:pitaj dobavljaca ........da predupredim sledece pitanje - pitaj pilota nam ( bem ga - zaguljen nick gidgja ??!?) u kojim Njemačkama je pazario svoje ili guglaj za Ferds Audio , mada je on dalje od Njemačkama
gidjga Napisano Februar 19, 2010 Autor #36 Napisano Februar 19, 2010 Zbog nikakvog iteresovanja molim moderatore da zatvore ovu temu-hvala.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah