Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

F5 je super pojačalo ,po meni nadmašilo je hiragu ,dinamično pre svega i otvoreno ,sa definisanim i čvrstim basom .F3 je nešto drugo ,pitomo i detaljno sa širokom stereo slikom ,bas mekan ali ne muljav ,a srednetonko područje kao kod lampaša .F3 je pojačalo koje je vrlo slično lampašima (možda mi je zbog toga i draže).No,već u ova dva pojačala ima mesta za različite ukusa ,a gde su sva ostala i koliko ih još ima , bira svak za sebe.što se tiče snage ,slažem se da svako pojačalo traži svoju osetljivost zvučnika i obrnuto ,ali ja evo slušam SE 2A3 na 87 dbel i meni sem tih 3W uglavnom nije trebalo više, 15W koje plasira F3 biće puna kapa.

• Odgovora 35
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Ne znam za onu sa neuparenim ;o))), jel za F3 treba da se uparuju?

Jašta

Pih, mrzim to

:blink::o ne uparivati . samo selektovati ... a tu postoji podebela razlika
Napisano

:blink::o ne uparivati . samo selektovati ... a tu postoji podebela razlika

Kako da selektujem lepe sa lepima ,a one ružne da bacim :o
Napisano

razlika izmedu selected i matched je citav red velicine ;ne zakeram - samo pominjem , u nadi da cu nekog spasti mukica i bacanja novaca ;hocu reci - nije bitno ko je u pravu , bitno da smo prakticni ........

Napisano

razlika izmedu selected i matched je citav red velicine ;ne zakeram - samo pominjem , u nadi da cu nekog spasti mukica i bacanja novaca ;hocu reci - nije bitno ko je u pravu , bitno da smo prakticni ........

Hoćeš da kažeš da su selektovani ,upareni,ali ne baš skroz?
Napisano

ajd ovako - selektovani - upadaju u grupu 100mVmatched upadaju u grupu 10mVbar za LU , i za IRFP velike

Napisano

Gosn. Zene da li se kupovinom kod istog dobavljaca dobijaju bar selektovani primerci?

:blink:pitaj dobavljaca ........da predupredim sledece pitanje - pitaj pilota nam ( bem ga - zaguljen nick gidgja ??!?) u kojim Njemačkama je pazario svoje ili guglaj za Ferds Audio , mada je on dalje od Njemačkama
  • 2 months later...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...