milovan1963 Napisano Decembar 30, 2012 #1 Napisano Decembar 30, 2012 Upravo sa koncerta...spektakl, naravno ko ih voli Jos neciji utisci ?
papa d.j. Napisano Decembar 30, 2012 #2 Napisano Decembar 30, 2012 Utisci - podeljeni. Bilo ih je lepo videti zajedno posle toliko godina. Što se mene tiče - sve lagane stvari (bluzevi) koje su svirali, uživao sam beskrajno! Točak je svirao izvrsno, imao je neverovatan ton. Boris - siguran, ubedljiv, Drugi deo koncerta je bio dosta bolji. Arena puna, atmosfera je samo na momente bila usijana.
Aleksandar Car Napisano Decembar 30, 2012 #3 Napisano Decembar 30, 2012 Apsolutno saglasan sa papa.d.j. Uživao sam u majstorijama Točka, ali mi deo sa meni nepoznatim pevačem nije legao! Sve u svemu puna Arena i solidan koncert, u nekim trenutcima izvrstan!
Zare Napisano Decembar 30, 2012 #4 Napisano Decembar 30, 2012 Na zalost nisam bio na koncertu ali nepoznati pevac moze da bude samo Najda mada je on u Smaku 15-tak godina. Jeste i meni bilo prilicno cudno da ga prvi put slusam kako peva stare stvari ali je zato svoje pevao uvek odlicno.
Shoba Napisano Decembar 30, 2012 #5 Napisano Decembar 30, 2012 Koncert fantastican kao i ceo bend sve naj.... Ali tonac je gluv ili u nekom univezumu, upropastio je fenomenalan kocert. Ako budu izdavali DVD koncerta nadam se da taj covek nece biti u krugu od 500KM gde se bude radila tonska montaza.
Morrison Napisano Decembar 30, 2012 #6 Napisano Decembar 30, 2012 DVD izdanje bi bila jako lepa stvar, takva grupa zaslužuje kvalitetan koncertni snimak, da ostane nešto i za mladje naraštaje...
crni. Napisano Decembar 31, 2012 #7 Napisano Decembar 31, 2012 zaista, posle poplave šunda, u areni pravi koncert @morrison ne samo dvd, trebalo bi ih uvrstiti u muzičko obrazovanje
Woland Napisano Decembar 31, 2012 #8 Napisano Decembar 31, 2012 Bio. Čista emocija. Čudo da neko nije postovao do sada:
HomeMadeAudioProject Napisano Januar 3, 2013 #9 Napisano Januar 3, 2013 Bio. Čista emocija. Čudo da neko nije postovao do sada:
papa d.j. Napisano Januar 4, 2013 #10 Napisano Januar 4, 2013 Gde si dušo, gde si rano - na 1:31:50... Predivno!
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah