Zen Mod Napisano Novembar 28, 2012 #23 Napisano Novembar 28, 2012 iskreno - ne interesuje to mene - ja sam imao LS3/5 clone pre 15 godina a folder KEF u racunalu mi je ihaj velik ono sto je interesantno je tvoje pominjanje varijante dvosistemskog minimonitora sa Monacor jedinicama , kao potencijalan odgovor u ovoj temi no sad , hvala na trudu , bar stoi se ovog tice a drugi put - ako vec nesto pominjes u temi u kojoj se trazi info , onda i daj taj info ja bih rekao koju , ali ni ich koristi - davno nisam radio nista sa driverima aktuelnim na domacem trzistu , tako da ne mogu dati odgovor uvezan sa stvarnoscu
Rade Napisano Novembar 28, 2012 #24 Napisano Novembar 28, 2012 iskreno - ne interesuje to mene - ja sam imao LS3/5 clone pre 15 godina a folder KEF u racunalu mi je ihaj velik ono sto je interesantno je tvoje pominjanje varijante dvosistemskog minimonitora sa Monacor jedinicama , kao potencijalan odgovor u ovoj temi no sad , hvala na trudu , bar stoi se ovog tice a drugi put - ako vec nesto pominjes u temi u kojoj se trazi info , onda i daj taj info ja bih rekao koju , ali ni ich koristi - davno nisam radio nista sa driverima aktuelnim na domacem trzistu , tako da ne mogu dati odgovor uvezan sa stvarnoscu Bumo skenirali i monacor radoznali blizanče
Rade Napisano Novembar 29, 2012 #26 Napisano Novembar 29, 2012 http://www.audiocostruzioni.com/a_d/diffusori/clone-rogers-giovanni/clone-rogers-inglese.htm Ovo je drugi projekat sa monacorom ...zasnovan je na odličnom i relativno jeftinom Monacor midbasu .
Zvu Napisano Novembar 29, 2012 #27 Napisano Novembar 29, 2012 http://www.audiocostruzioni.com/a_d/diffusori/clone-rogers-giovanni/clone-rogers-inglese.htm Ovo je drugi projekat sa monacorom ...zasnovan je na odličnom i relativno jeftinom Monacor midbasu . Ovo deluje prilično dobro urađeno i relativno jeftino. Za otprilike 150-200 evritja za par, dobar zvu.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah