Jump to content

PC kao izvor zvuka - zanemeo !? WTF...

Preporučeni Komentari

Napisano

Nešto se i ne nadam neko magičnom-sve-razrešujućem odgovoru, više da se požalim... Daklem, neki dan mi ućuta externa Majya44, signalna lampica se utulila, mada još svetli crveno iz rupe za sluške (koja je ujedno i optički izlaz , digitalni). Prebacio sam stvar na stari Sounblaster, i šljakalo je do danas...I , malopre se comp resetovao sam od sebe, onda se recovered from serious error, ali izlaz na zvučnoj kartici ne radi, umesto zvuka se čuje neko pištanje, 10kHz otprilike :) ... Pored toga što bi trebalo da bacim starudiju i kupim nešto novo, šta mislite šta mu je, napajanje ili šta...?Sad se setih da se com još par puta resetovao sam od sebe u zadnjih mesec dana.

• Odgovora 9
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

probaj mayu na drugom compudace Bog da ti je pocrkao OS na tvojoj kantijavi sta si uradeo

Napisano

Nešto se i ne nadam neko magičnom-sve-razrešujućem odgovoru, više da se požalim... Daklem, neki dan mi ućuta externa Majya44, signalna lampica se utulila, mada još svetli crveno iz rupe za sluške (koja je ujedno i optički izlaz , digitalni). Prebacio sam stvar na stari Sounblaster, i šljakalo je do danas...I , malopre se comp resetovao sam od sebe, onda se recovered from serious error, ali izlaz na zvučnoj kartici ne radi, umesto zvuka se čuje neko pištanje, 10kHz otprilike :) ... Pored toga što bi trebalo da bacim starudiju i kupim nešto novo, šta mislite šta mu je, napajanje ili šta...?Sad se setih da se com još par puta resetovao sam od sebe u zadnjih mesec dana.

Ako je reč o PC a ne o laptop:Napajanje?(Znam, očekivalo bi se da (verujući da je Win u pitanju) glasujem za OS, ali... iskren sam, uvek...)
Napisano

probaj mayu na drugom compudace Bog da ti je pocrkao OS na tvojoj kantijavi sta si uradeo

Daće Bog...
Proradila! Yieeeehhaaaaa! Ušao u Device menager, i kaže - nema drajvera za Mayu, izbriso se sam, valjda... Instalirao sam ponovo i evo, valjam se i baškarim u Stacy Kent verziji What a Wonderful World :wub::rolleyes::happy64:
Napisano

Proradila! Yieeeehhaaaaa! Ušao u Device menager, i kaže - nema drajvera za Mayu, izbriso se sam, valjda... Instalirao sam ponovo i evo, valjam se i baškarim u Stacy Kent verziji What a Wonderful World :wub::rolleyes::happy64:

Što mi je milo što sam bio u krivu! Cool!
Napisano

Usput, jel bio neko na Nouvelle Vague, svastika kaže da je bilo erotsko iskustvo...

Što mi je milo što sam bio u krivu! Cool!

Preseče me živog sa onim "napajanje?"... :drinks:
Napisano

Ma , poslaću ti ja kriglu za pivo, sad radim neku seriju za Kalemegdansku tvrdjavu, tj za njihovu suvernirnicu... :drinks: Ali, da, tvoj post me je poterao da proverim nije li problem softverske prirode. Verovatno ću uskoro morati da reinstaliram XP...

Napisano

štaće njemu krigla, njemu treba sadržaj iste.pošalješ mu 2 (veće) limenke. pivo popije a limenke za zvučnjake i nadodatke iskoristi

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...