Jump to content

Povezivanje aktivnog sub woofera sa pojacalom

Preporučeni Komentari

• Odgovora 34
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Да, али мораш да појачаш и на Вуферу.

Ako sam dobro razumeo,pojacavanjem zvuka na pojacalu dobicu i vecu jacinu na wooferu?Sada mi nije jasno cemu onda sluzi pojacalo koje poseduje woofer i kome je ono potrebno,kada pojacalo sa Tehniksa daje signal i kutijama i wooferu?
Napisano

Да, али мораш да појачаш и на Вуферу.

Da li to znaci da moram uvek kada zelim glasniju muziku pojacavati i na pojacalu i na wooferu?Pozdrav.
Napisano

Ako sam dobro razumeo,pojacavanjem zvuka na pojacalu dobicu i vecu jacinu na wooferu?

да.

Sada mi nije jasno cemu onda sluzi pojacalo koje poseduje woofer i kome je ono potrebno,kada pojacalo sa Tehniksa daje signal i kutijama i wooferu?

оно је потребно да сигнал прилагоди вуферупријатељу, ДА ЛИ ради и како ради то сокоћало?
Napisano

Pojačalo šalje signal na woofer i ponaša se kao pre-amp. Jačinu na woofer-u podesi tako da se nivo niskih tonova adekvatno uklopi sa ostatkom zvučne slike iz zvučnika i nemoj je menjati.

Napisano

Da li to znaci da moram uvek kada zelim glasniju muziku pojacavati i na pojacalu i na wooferu?Pozdrav.

слушањем би требао сам да донесеш овај закључак
Napisano

Ako sam dobro razumeo,pojacavanjem zvuka na pojacalu dobicu i vecu jacinu na wooferu?Sada mi nije jasno cemu onda sluzi pojacalo koje poseduje woofer i kome je ono potrebno,kada pojacalo sa Tehniksa daje signal i kutijama i wooferu?

Неко слуша тај Вуфер уз помоћ излаза из преампа или рачунара. То је један од разлога.
Napisano

да.оно је потребно да сигнал прилагоди вуферупријатељу, ДА ЛИ ради и како ради то сокоћало?

Radi i za sada sam zadovoljan.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...