Jump to content

Preporuka za misa


Дане

Preporučeni Komentari

Последњих дана, ваљда пошто више времена проводим у кући, уз комп, осећам напетост и замор у десној шаци. Нарочито је то изражено када ставим шаку на миша. Имам 3 комада и са сваким је исто. Чини ми се као да су ми мали мишеви и недовољно ергономски и да ми се шака умара чак и ако само стоји на мишу. Имам стаж од око 20 година рада са мишем, али никад нисам имао проблем. Али ово сада постаје заморно, да не кажем хронично. Трудим се да више користим тастатуру, међутим, за сурф она и није најелегантније решење.Ако је неко имао овакав проблем, баш би волео да чујем како га је решио.Поздрав.П.С. Ово је можда могло и у ИТ.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 4
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Могао би да одмах импровизујем нешто на ту тему и пробам. Али, мислим да ће ми требати и неки већи мишоња, јер , са постојећим мишевима прсти ми стоје полу згрчени, а када их опружим, тако да цела шака легне на миша, онда су предугачки за тастере... Хвала за идејуРазумели смо се - не треба слика ;)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

visina stolice i podloge na kojoj su mis i ruka moraju biti uskladjenivisina stolice da ti prija ( obicno butine oslonjene na sedalo ) a visina kao i velicina podloge da podlaktica moze celom duzinom da odmara na istoj , a da se ne krivis u ledjima da to postignes .ukoliko ti odgovara - bocni naslon stolice moze da bude osnovni oslonac lakta/podlaktice a sama povrsina na kojoj je mis , u istoj visiniduzina misa nije presudna - tasteri dolaze pod jagodice , a polozaj istog pod rukom kontrolises palcom , malim i domalim prstom - sto mu dodje automatski ako ispunis prethodne uslove

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Последњих дана, ваљда пошто више времена проводим у кући, уз комп, осећам напетост и замор у десној шаци. Нарочито је то изражено када ставим шаку на миша.

Ниско седиш!
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...