Ја sam sam Napisano Februar 2, 2012 #23 Napisano Februar 2, 2012 Ima li kakve bitne razlike izmedju Sony taf-500ES i taf-550ES? По мени је 550 далеко бољи појачавач.
COOLic Napisano Februar 2, 2012 Autor #24 Napisano Februar 2, 2012 Hvala na konkretnom odgovoru. A razlika f550 sa Yamahom A-720, cena sony-a je malo jaca, ne znam da li je i opravdano?
Ја sam sam Napisano Februar 2, 2012 #25 Napisano Februar 2, 2012 Hvala na konkretnom odgovoru. A razlika f550 sa Yamahom A-720, cena sony-a je malo jaca, ne znam da li je i opravdano?Мода!
COOLic Napisano Februar 2, 2012 Autor #26 Napisano Februar 2, 2012 Sta bi ti pre odabrao, Yamahu ili Sony za iste pare?I ne davim vise obecavam
Ја sam sam Napisano Februar 2, 2012 #27 Napisano Februar 2, 2012 Sta bi ti pre odabrao, Yamahu ili Sony za iste pare?Јефтиније
COOLic Napisano Februar 2, 2012 Autor #28 Napisano Februar 2, 2012 Xexexe, hvala puno na odgovoru :)Ma meni ce ovo za pocetak biti i vise nego dosta, soba mi je totalno neakusticna i td. da ulazim u neku ozbiljniju pricu, ali bice vremena za sve, mlad sam ja jos
COOLic Napisano Februar 7, 2012 Autor #29 Napisano Februar 7, 2012 Kupljen Akai AM-A 90, jedan Sony ES mi promakao pred nosem na zalost ali i ovo je o.k. resenje nadam se :)Posto pojacalo vezujem preko kompjutera za pocetak, a jedini phono izlaz je pozlacen, da li da vezem zvucnu karticu preko tog izlaza ili preko izlaza za CD?
Дане Napisano Februar 7, 2012 #30 Napisano Februar 7, 2012 preko ulaza za CD. ja tako vezujem i koristim CD Direct. na gramofonski ulaz NEMOJ da povezujes komp.
COOLic Napisano Februar 7, 2012 Autor #31 Napisano Februar 7, 2012 O.K. cekam samo da se pojacalo aklimatizuje, stiglo je pre sat vremena, pa da malo razbudim komsiluk
COOLic Napisano Februar 8, 2012 Autor #34 Napisano Februar 8, 2012 Jel moze savet za neki osrednji kabl od zvucne kartice do pojacala duzine plafon 1m?
Дане Napisano Februar 8, 2012 #35 Napisano Februar 8, 2012 Не знам каква ти је звучна.Погледај сајтове Канибала, ИТЦа исл. Kада не знам шта је добро, ја се орјентишем по цени Погледај и тему "IC do 70 evra".Гледај да ти тај кабл увек буде што је могуће краћи.
COOLic Napisano Februar 8, 2012 Autor #36 Napisano Februar 8, 2012 Zvucna je Creative Audiqy 2 ZS, meni treba kabl koji na jednoj strani ima 3.5mm stereo klinasti prikljucak, a na drugoj stereo chincheve.Edit: Nasao sam u toj temi Silken electronic proizvode, valja li to, vidim cene nisu skupe a deluje ko ok proizvod?
Дане Napisano Februar 8, 2012 #37 Napisano Februar 8, 2012 Ако би куповао нешто квалитетније, размисли о класичном IC каблу са 2x2RCA чинча, плус адаптер за излаз из звучне. То ти нуди већи избор и после имаш могућност да кабл користиш за неку другу компоненту.Ако баш хоћеш 3.5мм-на-RCA не знам где има неки већи избор. Али има тих каблова свуда, и у техномаркетима рецимо, HQ, itd. погледај сајт Silkena, компјутерске радње...Наравно, а у духу форума, не заборави на DIY варијанте!
COOLic Napisano Februar 8, 2012 Autor #38 Napisano Februar 8, 2012 Poslao sam mail Silkenu sa kombinacijom 24k pozlacenih RCA i pozlacenim 3.5mm klinastim prikljuckom i najkvalitetnijim kablom koji imaju pa cu videti sta ce mi odgovoriti. Ne bi trebalo da bude skupo a zavrsice mi posao ja mislim jer sad imam neke plastik fanatik kablove koji su blagi uzas... Kombinacija bi bila KON-058, KON-RCAHQ i neki kabl sa sajta, ja ne mogu da ih nadjem gde su
COOLic Napisano Februar 8, 2012 Autor #40 Napisano Februar 8, 2012 I sut u guzicu je korak napred, tako da... :DKao sto vec rekoh, sada idu budget varijante, kad se stvore uslovi idemo na nesto ozbiljnije
DYNABLASTER Napisano Februar 9, 2012 #41 Napisano Februar 9, 2012 ja imam najgori moguci kineski bofl kabel koji moram da lupim da ne bruji, pa opet kad cujem vrh zvucnike nema kraja odusevljenju
laky_va Napisano Februar 9, 2012 #42 Napisano Februar 9, 2012 kabel koji moram da lupim da ne bruji...Hahahahaha nisi jedini
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah