Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Izgleda da sam preskocio 'nemacku' fazu, a zainteresivali su me Canton sub i sateliti.Gde su ostali nemci u odnosu na Canton?Sve mi to vrlo slicno, kako biste ih djuture rangirali?

• Odgovora 4
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Napisano

Ostale nisam čuo, ali imam jedne Quadral trosistemce kao rezervu, i mogu reći da sviraju veoma dobro, za te pare odlično.Mislim, ne bih nikad uzeo nekog Engleza pored ovih nemaca, npr mislim da je mission za iste pare / izradu mnogo lošiji. Ali opet, nisam vršio direktno poređenje pa da mogu da stojim iza onog što pričam.

Napisano

Izgleda da sam preskocio 'nemacku' fazu, a zainteresivali su me Canton sub i sateliti.Gde su ostali nemci u odnosu na Canton?Sve mi to vrlo slicno, kako biste ih djuture rangirali?

Acaapela.............. pa 3 slobodna mesta pa svi ostali, kao sto ti rece Djuture. Danci kazu ne lazu, a i ovi iz Accapele kupuju drajvere od njih, mislim na one iz Dynaudija :wink2:
Napisano

Imam HECO Libero sub i satelite i to svira preko svih očekivanja za tako nešto. Heco i Canton su mi uvek ličili kao da se u istoj fabrici prave.

Napisano

Bas zato i pitam. Po koncepciji imaju iste serije.Citao sam da su Heco i Canton nastali prelaskom ljudi iz Braun-a, zato su i slicni.Gde tu dolaze Quadral zvucnici?!

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...