Zen Mod Napisano Decembar 23, 2011 #1 Napisano Decembar 23, 2011 - Dell inspiron (bilo koji , pa i 1501) - MSI ms ..... (bilo koji malo poveci - tacna oznaka ms -171b)ne pitajte za razloge .......razlog kvara nije bitan - bitno je da su kucista neostecena i da nisu prazna
sir Oliver Napisano Decembar 23, 2011 #2 Napisano Decembar 23, 2011 El to neko treba da se razduži u firmi?
Zvu Napisano Decembar 23, 2011 #3 Napisano Decembar 23, 2011 El to neko treba da se razduži u firmi? ..........ne pitajte za razloge .......
Zen Mod Napisano Decembar 23, 2011 Autor #4 Napisano Decembar 23, 2011 tako nekako ; neko se omrsio , a neko drugi vadi kestenje iz vatre
sir Oliver Napisano Decembar 23, 2011 #5 Napisano Decembar 23, 2011 Dok sam se bavio PCima šta je drugara od mene odnelo kućišta i kompjutera. Ihaaaj. Najžalije mi kad kažu " Ima li neki PC onako malo....". Ja pomislim da je za njih ili dete i ubijem se da od g***a napravim pitu, od ništa napravim pristojan PC , a oni ga " na broj" razduže .
Ја sam sam Napisano Decembar 23, 2011 #6 Napisano Decembar 23, 2011 Dok sam se bavio PCima šta je drugara od mene odnelo kućišta i kompjutera. Ihaaaj. Najžalije mi kad kažu " Ima li neki PC onako malo....". Ja pomislim da je za njih ili dete i ubijem se da od g***a napravim pitu, od ništa napravim pristojan PC , a oni ga " na broj" razduže .Е шта људима све пада на памет само да прођу за "Џ".
revox Napisano Decembar 23, 2011 #8 Napisano Decembar 23, 2011 Imam ja jedan rashodovani laptop IBM pentium 3 lijepo očuvan ali ima pasvord pa ne da da se podine sistemzaljepi na njega DELL i razduži govancekoga briga važno je da je laptopa ima i torbu ako treba
Zen Mod Napisano Decembar 23, 2011 Autor #9 Napisano Decembar 23, 2011 ma imam ja nedellova i nemsijadobio sam zahtev ako migu da nadjem tako nesto , a ne bih da komplikujem na svoju rukuu svakom slucaju , hvala na brizi
milesrb Napisano Decembar 23, 2011 #10 Napisano Decembar 23, 2011 dell mozes naci na limundo, stalno se vrte nespravni doneti od preko, uglavnom samo punjac nemaju ostalo je sve tu, za 30ak eur se prodaju, cak i za manje ako naletis kad trebaa vec msi od 17incha ces tesko naci jer oni se i nisu nesto koristili po zapadu pa nema ih kod svercera od preko, a ovi sto se kod nas prodaju su stari 3-4 godine, ili su u garanciji ili im je jos rano za vece kvaroveevo ti primer bas tog laptopa, i sulude cenehttp://www.kupujemprodajem.com/MSI-ms-171b-17-inca-1197447-oglas.htmbez punjac, memorije, neispravna baterija, i trazi 90eur, za te pare ladno mozes naci ispravan laptop u solidnom stanju
Ја sam sam Napisano Decembar 23, 2011 #11 Napisano Decembar 23, 2011 http://www.kupujempr...97447-oglas.htmТо би Сирома могао да провери.
sir Oliver Napisano Decembar 24, 2011 #12 Napisano Decembar 24, 2011 Na buvljaku ima na kilo laptopova.
Ја sam sam Napisano Decembar 24, 2011 #13 Napisano Decembar 24, 2011 Na buvljaku ima na kilo laptopova.Вала данас на Бубњу је било бар двадесетак комада.
revox Napisano Decembar 24, 2011 #14 Napisano Decembar 24, 2011 ma imam ja nedellova i nemsijadobio sam zahtev ako migu da nadjem tako nesto , a ne bih da komplikujem na svoju rukuu svakom slucaju , hvala na brizinisi valjda mislio da ga prodajem
zika Napisano Decembar 24, 2011 #15 Napisano Decembar 24, 2011 Imam ja jedan rashodovani laptop IBM pentium 3 lijepo očuvan ali ima pasvord pa ne da da se podine sistemzaljepi na njega DELL i razduži govancekoga briga važno je da je laptopa ima i torbu ako treba Otkad je, pa, pass problem koji uzrokuje neupotrebljivim LT-om...?
Zen Mod Napisano Decembar 24, 2011 Autor #16 Napisano Decembar 24, 2011 nisi valjda mislio da ga prodajemskontao sam ja sta si ceo napisati , no mi ne radi radnju ...... tj. ne meni no onome kome treba:cheers:
revox Napisano Decembar 24, 2011 #17 Napisano Decembar 24, 2011 Otkad je, pa, pass problem koji uzrokuje neupotrebljivim LT-om...?Ma nemam pojamaKoleginica mi ga dala, da ga ne bači u smeće, ostao joj od sina koji je bio u USA prije desetak godina. Ona ga nije koristila a ni on od tada. Kad sam krenuo da ga pokrenem pokazuje password protect i ne da, ali bukvalno, ništa da se pokrene password niko ne zna i tu je kraj Micali batreiju koja drži bios dako zaboravi password - ništa i dalje traži Definitivno digli ruke od njega - a i mator je mnogo pentium 3 To govance ima neka tri pasworda bem li ga [*]Power On Password (POP) [*]Supervisor Password (SVP) [*]Hard Disk Password (HDP) kao da je bio za FBI pravljen a i meni sad žao da ba bačim u smeće tako da stoji u podrumu
sir Oliver Napisano Decembar 24, 2011 #18 Napisano Decembar 24, 2011 Bili su neki difolt passwordi koliko se sećam. Za AMI Bios .
Vladan Savic Napisano Decembar 28, 2011 #19 Napisano Decembar 28, 2011 - Dell inspiron (bilo koji , pa i 1501) - MSI ms ..... (bilo koji malo poveci - tacna oznaka ms -171b)ne pitajte za razloge .......razlog kvara nije bitan - bitno je da su kucista neostecena i da nisu prazna Ja imam acer 15" na poklon , ako ti to nesto znaci?
Zen Mod Napisano Decembar 28, 2011 Autor #20 Napisano Decembar 28, 2011 hvala momcovi na brizi i razumevanju :cheers:samo ta dva (navedena) branda mi nesto znace (da spasem rodju muka silnih )
Preporučeni Komentari