Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

- Dell inspiron (bilo koji , pa i 1501) - MSI ms ..... (bilo koji malo poveci - tacna oznaka ms -171b)ne pitajte za razloge .......razlog kvara nije bitan - bitno je da su kucista neostecena i da nisu prazna :acute:

• Odgovora 19
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

El to neko treba da se razduži u firmi? :acute:

..........ne pitajte za razloge .......

Napisano

tako nekako ; neko se omrsio , a neko drugi vadi kestenje iz vatre

Napisano

Dok sam se bavio PCima šta je drugara od mene odnelo kućišta i kompjutera. Ihaaaj. Najžalije mi kad kažu " Ima li neki PC onako malo....". Ja pomislim da je za njih ili dete i ubijem se da od g***a napravim pitu, od ništa napravim pristojan PC , a oni ga " na broj" razduže .

Napisano

Dok sam se bavio PCima šta je drugara od mene odnelo kućišta i kompjutera. Ihaaaj. Najžalije mi kad kažu " Ima li neki PC onako malo....". Ja pomislim da je za njih ili dete i ubijem se da od g***a napravim pitu, od ništa napravim pristojan PC , a oni ga " na broj" razduže .

Е шта људима све пада на памет само да прођу за "Џ".
Napisano

Imam ja jedan rashodovani laptop IBM pentium 3 lijepo očuvan ali ima pasvord pa ne da da se podine sistemzaljepi na njega DELL i razduži govancekoga briga važno je da je laptopa ima i torbu ako treba :rofl:

Napisano

ma imam ja nedellova i nemsijadobio sam zahtev ako migu da nadjem tako nesto , a ne bih da komplikujem na svoju rukuu svakom slucaju , hvala na brizi

Napisano

dell mozes naci na limundo, stalno se vrte nespravni doneti od preko, uglavnom samo punjac nemaju ostalo je sve tu, za 30ak eur se prodaju, cak i za manje ako naletis kad trebaa vec msi od 17incha ces tesko naci jer oni se i nisu nesto koristili po zapadu pa nema ih kod svercera od preko, a ovi sto se kod nas prodaju su stari 3-4 godine, ili su u garanciji ili im je jos rano za vece kvaroveevo ti primer bas tog laptopa, i sulude cenehttp://www.kupujemprodajem.com/MSI-ms-171b-17-inca-1197447-oglas.htmbez punjac, memorije, neispravna baterija, i trazi 90eur, za te pare ladno mozes naci ispravan laptop u solidnom stanju

Napisano

ma imam ja nedellova i nemsijadobio sam zahtev ako migu da nadjem tako nesto , a ne bih da komplikujem na svoju rukuu svakom slucaju , hvala na brizi

nisi valjda mislio da ga prodajem
Napisano

Imam ja jedan rashodovani laptop IBM pentium 3 lijepo očuvan ali ima pasvord pa ne da da se podine sistemzaljepi na njega DELL i razduži govancekoga briga važno je da je laptopa ima i torbu ako treba :rofl:

Otkad je, pa, pass problem koji uzrokuje neupotrebljivim LT-om...?
Napisano

nisi valjda mislio da ga prodajem

skontao sam ja sta si ceo napisati , no mi ne radi radnju ...... tj. ne meni no onome kome treba:cheers:
Napisano

Otkad je, pa, pass problem koji uzrokuje neupotrebljivim LT-om...?

Ma nemam pojama

Koleginica mi ga dala, da ga ne bači u smeće, ostao joj od sina koji je bio u USA prije desetak godina.

Ona ga nije koristila a ni on od tada.

Kad sam krenuo da ga pokrenem pokazuje password protect i ne da, ali bukvalno, ništa da se pokrene

password niko ne zna i tu je kraj

Micali batreiju koja drži bios dako zaboravi password - ništa i dalje traži

Definitivno digli ruke od njega - a i mator je mnogo pentium 3

To govance ima neka tri pasworda bem li ga

[*]Power On Password (POP)

[*]Supervisor Password (SVP)

[*]Hard Disk Password (HDP)

kao da je bio za FBI pravljen

a i meni sad žao da ba bačim u smeće tako da stoji u podrumu

Napisano

- Dell inspiron (bilo koji , pa i 1501) - MSI ms ..... (bilo koji malo poveci - tacna oznaka ms -171b)ne pitajte za razloge .......razlog kvara nije bitan - bitno je da su kucista neostecena i da nisu prazna :acute:

Ja imam acer 15" na poklon , ako ti to nesto znaci?
Napisano

hvala momcovi na brizi i razumevanju :cheers:samo ta dva (navedena) branda mi nesto znace (da spasem rodju muka silnih )

• Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...