Zvu Napisano Decembar 18, 2011 #45 Napisano Decembar 18, 2011 .................nešto se mislim, zvule je dokoličar, da prebacim ladnjake do njega pa da se to razgleda/razglaba/trguje.Da ti odmah kaže tvoj Zvule, od tog posla nema ništa :character13:Zvulu je muka i kad treba nešto svoje da proda, a ne još i tuđe.
guja011 Napisano Decembar 18, 2011 #46 Napisano Decembar 18, 2011 ma ti smo da budeš salon nameštaja.uzgred "onaj lik" dolazi kod mene u 18:00, jel si nabavljiv u to vreme?
Zvu Napisano Decembar 18, 2011 #47 Napisano Decembar 18, 2011 ma ti smo da budeš salon nameštaja.Može ako ti meni budeš sekretarica 7 dana uzgred "onaj lik" dolazi kod mene u 18:00, jel si nabavljiv u to vreme?Jesam. Cimaj me na mob u pravo vreme pa se vidimo.
guja011 Napisano Decembar 18, 2011 #48 Napisano Decembar 18, 2011 Saviću, hladnjaci su od večeras kod Andrića (andrics) pa se dogovorite šta i kako. a i čovek je u gradu pa je bliže za posao.
andrics Napisano Decembar 19, 2011 #49 Napisano Decembar 19, 2011 Danas sam pricao sa Vladom i ispostavilo se da on ima nameru da pravi ALEPH3 , sto je malo drugacija prica od F3. Iskreno mi je bilo cudno od pocetka da neko pravi F3 s obzitrom da nema razlike u troskovima u odnosu na F5 ali tako je .Moja sugestija je da ne radi Aleph 3 vec F5 , pa me zanima da li i ostali misle slicno da ne kazem isto .P.S ako postu nije mesto u malim oglasima , molim moderatore da ga prebace u odgovarajucu sekciju .
Zen Mod Napisano Decembar 19, 2011 #50 Napisano Decembar 19, 2011 po disipaciji odgovara hladnjak i za F3 i za Aleph 3 a bogami i za F5a da li ce Aleph 3 ili ce F5 - to zavisi od zvucnika i potrebeF5 ima malo vise dinamickog potencijala ; zvuci otvorenije od Alepha i bolje radi na nizim impedansamapitanje ukusa ..... i slaganja sa zvucnicima - i po opstoj boji zvuka istih , kao i karakteru impedanse
Vladan Savic Napisano Decembar 19, 2011 Autor #51 Napisano Decembar 19, 2011 po disipaciji odgovara hladnjak i za F3 i za Aleph 3 a bogami i za F5a da li ce Aleph 3 ili ce F5 - to zavisi od zvucnika i potrebeF5 ima malo vise dinamickog potencijala ; zvuci otvorenije od Alepha i bolje radi na nizim impedansamapitanje ukusa ..... i slaganja sa zvucnicima - i po opstoj boji zvuka istih , kao i karakteru impedansePa posto se radi o mojim zvucnicima- to su kef 105/3 , 4 oma.ukoliko cenjeni zen misli da f5 bolje radi stim nego aleph3, odma' cu se prestrojim , jer sam samo tranzistore uparene nabavio i plocice za aleph... Dakle, obzirom da bi taj F5 radio srednje i visoke , ja sam u situaciji i da nesto smandrljam za bas?Molim predlog neki ???
Vladan Savic Napisano Decembar 19, 2011 Autor #52 Napisano Decembar 19, 2011 Jos da dodam da mi je drug Andrics veoma brzo izasao u susret za one hladnjake, pa hvala mu u napred(sutra primopredaja).A moderatoru se izvinjavam za ovoliko pisanije nizasta i to u oglasima,pa ako smatra da treba neka ovo ode negde drugo...
Zen Mod Napisano Decembar 19, 2011 #53 Napisano Decembar 19, 2011 Pa posto se radi o mojim zvucnicima- to su kef 105/3 , 4 oma.ukoliko cenjeni zen misli da f5 bolje radi stim nego aleph3, odma' cu se prestrojim , jer sam samo tranzistore uparene nabavio i plocice za aleph... Dakle, obzirom da bi taj F5 radio srednje i visoke , ja sam u situaciji i da nesto smandrljam za bas?Molim predlog neki ???tesko da ti je taj Zen Mod ovde nesto cenjen :sarcastic_hand:elem - kako ovde : http://www.diyaudio.com/forums/multi-way/62328-kef-reference-series-105-3-a.html#post700812 kazu :KEF REF 105/3 is a VERY nice speaker that can play very loud with almost no input (10 W will make the hair go off).However the woofer range (the 2 x 8" inside in coupled cavity" )really needs the KUBE to be really low/good, so I would not buy them without also getting/budgeting for the KUBE.tvoji zvucnjaci su relativno laki za poguratimoje preferense su za Aleph seriju u odnosu na F5 ; neko verovatno drugacije misli ......... no moja preferenca je takva jer mi F5 previse naginje na suvu stranu
Zen Mod Napisano Decembar 19, 2011 #54 Napisano Decembar 19, 2011 .....A moderatoru se izvinjavam za ovoliko pisanije nizasta i to u oglasima,pa ako smatra da treba neka ovo ode negde drugo...a vis' da se zabavljamo ;svrha oglasa je visestruko ispunjena
Vladan Savic Napisano Decembar 19, 2011 Autor #55 Napisano Decembar 19, 2011 a vis' da se zabavljamo ;svrha oglasa je visestruko ispunjenaHvala na misljenju, jos da dodam da sam i KUBE 100 nabavio, a i naprevio sam plocicu za KUBE 200 da vidim razliku?sa njim , bas ide do 20hz , a zvucnik je 93 Db. Obzirom da ce terati srednje i visoke , ostaje pitanje sta uraditi za bas aplifikator?
Zen Mod Napisano Decembar 20, 2011 #56 Napisano Decembar 20, 2011 za pocetak napravi amp i guraj sve sa njimposle probaj sta bi doslo OK za basbar u Prestonici imas izbora - da pozoves ortaka sa foruma , u goste sa ampom , pa slusaj i odlucuj
guja011 Napisano Decembar 20, 2011 #57 Napisano Decembar 20, 2011 čini mi se da ovde može katanac.=jedan manje ladnjak.samo da uslede sličice ako su fotkali.
Zen Mod Napisano Decembar 20, 2011 #58 Napisano Decembar 20, 2011 si ti mozda postavio oglas ?a sta ako covek hoce jos jedan da kupi ?
guja011 Napisano Decembar 20, 2011 #61 Napisano Decembar 20, 2011 eo, oću al na KP(ovaj samo up-ujem)
andrics Napisano Decembar 20, 2011 #63 Napisano Decembar 20, 2011 Смањи цену, биће!Za sta da smanji cenu ????????Edit :Izvod iz pravila za male oglasesto ce reci - ako vi isto ili slicno nudite za manje pare - postavite svoj oglas , nemojte ni u kom vidu minirati tudji
Vladan Savic Napisano Decembar 20, 2011 Autor #64 Napisano Decembar 20, 2011 Za sta da smanji cenu ????????Pa verovatno cenu hladnjaka koje sam ja kupio od guje preko Andricsa.samo mogu da kazem da su jos lepsi uzivo i preseceni na meru-cini mi se da vrede svaku paru.Ako ostanu do zavrsetka ovog alepha3 , ja cu opet uzeti za sledeci amp.A sto se mene tice,moze kljucic.
Ја sam sam Napisano Decembar 20, 2011 #65 Napisano Decembar 20, 2011 Za sta da smanji cenu ????????Да би брже продао!
Vladan Savic Napisano Decembar 20, 2011 Autor #66 Napisano Decembar 20, 2011 Да би брже продао!Pa prodace valjda, ja sam ih upravo nahvalio a?
Preporučeni Komentari