Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Poseta buvljaku je urodila novom skalamerijom. Ima USB i DVI prikljucak. Ima i jedan zenski USB i neki nedefinisani prikljucak. Kad se ubode u PC javlja da je instaliran USB Sound Card.Da li neko zna sta je ovo i gde su mu izlazi za taj sound? Da li i DVI da gurnem u VGA karticu? Ili ce sa USBa da generise video pa da gurnem u monitor?Ako je iko vbideo ovako nesto nek posalje link. Hvala.post-39-0-57243000-1323698310_thumb.jpgpost-39-0-93704900-1323698449_thumb.jpgpost-39-0-87279400-1323698487_thumb.jpg

• Odgovora 23
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Izlazi mogu da budu u DVI prikljucku. Nisam od belike pomoci, btw. :( Moguce da je neka kartica koja dodaje audio monitoru sa zvucnicima u slucaju kada VGA kartica nema audio izlaz....

Napisano

A gde mu je DVI ulaz? Nije to. Najsumnjivije je da je USB video Audio kartica. Samo sta ce drugi USB i onaj cudni konektor?

Lici na ovaj USB to VGA adapter http://www.bossconn....ink-Cable.shtml

Postavljena slika

Nadjoh nesto vrlo slicno

http://www.macnn.com...mi-adapter.html

Ustvari evo ga. http://www.kanexlive.com/c247dl Interesantna spravica , jos da nabavim APPLE monitor.

Napisano

USB se po priključenju na PC prijavi kao Sound card. Dalje nisam probavao. Nemam MiniDP izlaz a ni DVI sa Audio ulazom.

Napisano (izmenjeno)

EDIT, zapravo je suprotno, DVI i 1 USB idu u komp, a miniDP u monitor i USB. Dakle, audio bi se trebao izvuci iz USB izlaza za monitor.

Izmenjeno od Дане
Napisano

Kako analogni signal na USB A Zenski ? Malo mi nelogicno. Najsigurnije je da se otvori i izvuku zicke. Ali je to destruktivno. Napravljeno je na zabice, bez stafova.Mada bi detaljni User manual pomogaoStavio sam USB kabl u PC i uredjaj se registrovao kao USB Sound Card. Pokusao da preusmerim zvuk i:post-39-0-52192300-1323784286_thumb.jpgDa li sam ja to dobio 32bitni 192 KHz USB DAC?Samo jos treba izvuci zvuk iz njega.

Napisano

Kako analogni signal na USB A Zenski ? Malo mi nelogicno.

pa ovako:post-834-0-98404200-1323791831_thumb.jpgmonitor ima muski USB za audio, znas da MAC sve to radi malo drugacije
Napisano

....aaaaaaaa, zato košta „samo“ 5 banki.... :wink2:

Ostavljen prostor za cenkanje. Ako radi kao DAC ce prežalim banke i ce da ostane.Uostalom u truloj Ameriki košta samo 150$post-39-0-54585300-1323796600_thumb.jpg
Napisano

pa ovako:post-834-0-98404200-1323791831_thumb.jpgmonitor ima muski USB za audio, znas da MAC sve to radi malo drugacije

Ma monitor ima USB audio adapter u sebi. Ali izgleda i da analogni audio ide kroz ovaj USB. Zna li neko na kojim pinovima je šta?
Napisano

Ja se slabo razumem, ali mislim da u startu nije dobro resenje ako analogni audio ide kroz USB kabel, u smislu smetnji, interferenci itd. To je onda los interkonekt, fakticki.Ne verujem, mada, sta ja tebi pricam kada ti to sve bolje znas od mene... :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...