Дане Napisano Decembar 4, 2011 #1 Napisano Decembar 4, 2011 Jel bi mogao neko, za nas manje iskusne, da objasni razlike između Nemačke, Engleske, Američke i neke druge (možda Francuske) "škole zvuka"?
Zen Mod Napisano Decembar 4, 2011 #2 Napisano Decembar 4, 2011 svodi se na skole nastale prodajom magledobar zvuk je dobar zvuk , pa ma gde napravljena spravatako da te ta mudroseranja ne trebaju zanimati , bar sto se mene tice
Дане Napisano Decembar 4, 2011 Autor #3 Napisano Decembar 4, 2011 hm, da, slazem se da ovo nije tema koja odgovara DIY forumu, jer u DIY svako pravi skoju "skolu" - tj onako kako se njemu svidja a pritom verovatno ugadja ostatku sistema i prostoriji. to mi je palo na pamet da ubacim kao jos jednu kategoriju u temu - DIY skolu.Jel analogija iz, recimo, sveta automobilizma ne moze da se povuce?
Zvu Napisano Decembar 4, 2011 #4 Napisano Decembar 4, 2011 ...................Jel analogija iz, recimo, sveta automobilizma ne moze da se povuce? Ne može. Ne postoje nikakve škole zvuka. Priča da se ovčice lože i svrstavaju u torove iz kojih bleje jedni na druge kako je baš u njihovom toru najbolje.
Ја sam sam Napisano Decembar 4, 2011 #5 Napisano Decembar 4, 2011 Jel bi mogao neko, za nas manje iskusne, da objasni razlike između Nemačke, Engleske, Američke i neke druge (možda Francuske) "škole zvuka"?Све се своди на рекла казала. Српска школа звука је најбоља.
BokiTokiVoki Napisano Decembar 4, 2011 #6 Napisano Decembar 4, 2011 Ne može. Ne postoje nikakve škole zvuka. Uh, dobro je. Ja nisam ušao u školu, pa sam se pobojao da sam najgori od sve dece.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah