zika Napisano Novembar 8, 2011 #23 Napisano Novembar 8, 2011 Poslao sam drugarima na PP, Cika Zivorade,nemoras da objavljujes javno moje podatke,, hvala i izvini! PozzIskreno nisam o tome razmisljao....mozda si u pravu,ako mozes ti opet sakrij,,,,hvala!Urađeno. Bolje sprečiti nego lečiti...
Ја sam sam Napisano Novembar 8, 2011 #24 Napisano Novembar 8, 2011 Poslao sam drugarima na PP, Cika Zivorade,nemoras da objavljujes javno moje podatke,, hvala i izvini! PozzIskreno nisam o tome razmisljao....mozda si u pravu,ako mozes ti opet sakrij,,,,hvala!Примљен ПП
Pigy Napisano Novembar 8, 2011 Autor #27 Napisano Novembar 8, 2011 Al obavezno mi napisi adresu,znam da bi udarnicka ali nisam siguran,jel tako? :newyear:
Ја sam sam Napisano Novembar 8, 2011 #28 Napisano Novembar 8, 2011 Al obavezno mi napisi adresu,znam da bi udarnicka ali nisam siguran,jel tako? :newyear: Хоћу.
Pigy Napisano Novembar 8, 2011 Autor #29 Napisano Novembar 8, 2011 Napisi mi adresu na PP,nisam zaboravio...Pozzz :wink2:Ih, kad sam ovo pisao,bila mi izbrisana prethodna poruka,izvini!
Preporučeni Komentari