bregar Napisano Oktobar 18, 2009 Autor #23 Napisano Oktobar 18, 2009 Прочитати #20 више пута!стоН_КолдSton-e procitao sam post vishe puta , samo sam napisao tacan podatak za prigusnice obzirom da sinoc nisam imao Kljunasto pomicno merilo pri ruci , a Zen me je pitao za debljinu zice u Spulnama.Hvala na strpljenju javljam kad zavrsim ovaj deo fizikalije za dalja uputstva .
Ја sam sam Napisano Oktobar 18, 2009 #24 Napisano Oktobar 18, 2009 Ston-e procitao sam post vishe puta , samo sam napisao tacan podatak za prigusnice obzirom da sinoc nisam imao Kljunasto pomicno merilo pri ruci , a Zen me je pitao za debljinu zice u Spulnama.Пригушнице ме не занимају, тј. нису ми битне, тј. шта ће ти?стоН_Колд
Sipi Napisano Oktobar 18, 2009 #25 Napisano Oktobar 18, 2009 ....Kljunasto pomicno merilo...Jel' to nesto iz zrakomlata ili mozda iz krugovalne postaje ? :wizard:Nemojte ljudi da imitiramo dileje sto izmisljaju reci, nasadne kljuceve i odvrtke smo vec imali, al' kljunasto nosi snjur :wizard:Gedora, srafciger i subler jesu reci svapskog porekla, al' da nam ih svaba nije doneo i pokazao kako se koriste, jos uvek bi nam najnapredniji proizvod bila korpa od pruca i drveni plug
bregar Napisano Oktobar 18, 2009 Autor #26 Napisano Oktobar 18, 2009 Sipi u udzbeniku srednje skole u Srbiji ,takodje i na praksi svakom uceniku je strogo zabranjeno da doticni instrument zove Subler (kako ga i ja inace nazivam)Makar kod mene u Bor-u .Takodje u uniorovom katalogu ,Domacem pise : Pomično Kljunasto merilo UNIOR 271 wurth takodjeSipi videces da sam ovaj topic zapoceo Sublerom.
Ја sam sam Napisano Oktobar 18, 2009 #27 Napisano Oktobar 18, 2009 Sipi u udzbeniku srednje skole u Srbiji ,takodje i na praksi svakom uceniku je strogo zabranjeno da doticni instrument zove Subler (kako ga i ja inace nazivam)Makar kod mene u Bor-u .Takodje u uniorovom katalogu ,Domacem pise : Pomično Kljunasto merilo UNIOR 271 wurth takodjeSipi videces da sam ovaj topic zapoceo Sublerom.Ма пусти Сипија, он је из Земуна .стоН_Колд
Sipi Napisano Oktobar 18, 2009 #28 Napisano Oktobar 18, 2009 Sipi u udzbeniku srednje skole u Srbiji ,takodje i na praksi svakom uceniku je strogo zabranjeno da doticni instrument zove Subler (kako ga i ja inace nazivam)....Sta ces, sila Boga ne moli, neka im ga kljunasto, okljunatili dabogda Ма пусти Сипија, он је из Земуна .стоН_Колд :)
Ја sam sam Napisano Oktobar 18, 2009 #30 Napisano Oktobar 18, 2009 ( Питам се, да ли неки машинац чита ову тему?! )стоН_Колд
Zen Mod Napisano Oktobar 18, 2009 #31 Napisano Oktobar 18, 2009 munze konzaa sipi one svoje jfete meri - lupom ...... da ne kazem povecalom
Ја sam sam Napisano Oktobar 18, 2009 #32 Napisano Oktobar 18, 2009 a sipi one svoje jfete meri - lupom ...... da ne kazem povecalom Причају да је у Земуну јагма за оним прецизним вагама. Зашто , читаћемо или гледати у вестима! стоН_Колд
revox Napisano Oktobar 18, 2009 #33 Napisano Oktobar 18, 2009 Причају да је у Земуну јагма за оним прецизним вагама. Зашто , читаћемо или гледати у вестима! стоН_Колд svi ćete biti banovani i zeleni i crveni i plavi poslije Nove godine :)
Ја sam sam Napisano Oktobar 18, 2009 #34 Napisano Oktobar 18, 2009 Poslije Nove godine !Које .стоН_Колд
revox Napisano Oktobar 18, 2009 #35 Napisano Oktobar 18, 2009 Које .стоН_Колдšto njega ne pitahttp://www.diyaudio.rs/topic/448-ati-ili-ati/page__view__findpost__p__13515
bregar Napisano Oktobar 18, 2009 Autor #37 Napisano Oktobar 18, 2009 Evo meni djavo nedade mira morao sam jedan raspr...ti , i u njemu nadjoh 42 namotaja premotao na 2x 18 , JEDVA bez motalice sutra drugi saljem na motanje , a ovaj lakiram i sklapam Evo i Slikica :::
Zen Mod Napisano Oktobar 18, 2009 #38 Napisano Oktobar 18, 2009 nemoj ga ni sklapati - nego potopi namotaj u lakposle slozi limove
Ја sam sam Napisano Oktobar 18, 2009 #39 Napisano Oktobar 18, 2009 E свака част, кад ђаво неда мира.Него то баш беше посао?!И Класик и Марлборо и наравно хиљадарка за трубаче .стоН_Колд
bregar Napisano Oktobar 18, 2009 Autor #40 Napisano Oktobar 18, 2009 Imam neki crveni francuski sprej iz lak zice koji slu zi za mesta gde se nastavlja lak zica kosta 70$ mislio sam njega da upunim unatra.Sta mislis Zen, ili lak za camce.
Zen Mod Napisano Oktobar 18, 2009 #41 Napisano Oktobar 18, 2009 ma rokaj lak za camce strpaj u posudu spulnu , sipaj lak i ugrej negde na 60-ak Cako nece da te biju - dobra je i rerna al' pazi da ne preteras mnogo preko 60 - da ne bi bilo przena zica
bregar Napisano Oktobar 18, 2009 Autor #42 Napisano Oktobar 18, 2009 E pa STONE CARE definitivno kreni da igras 5spots sa reflexivea .
Ја sam sam Napisano Oktobar 18, 2009 #43 Napisano Oktobar 18, 2009 E pa STONE CARE definitivno kreni da igras 5spots sa reflexivea . Шта ти је то .------------------------------Што се тиче лакирања тј. потапања у лак то је ОК.Шта Ја радим у тим случајевима:Прикључим секунадар на снажан исправљач са могућношћу граничења струје.И једноставно га пржим, наравно стално контролишем температуру намотаја.После тога кад се добро охлади, Бог отац га неодмота, а камоли да зуји .стоН_Колд
bregar Napisano Oktobar 18, 2009 Autor #44 Napisano Oktobar 18, 2009 E свака част, кад ђаво неда мира.Него то баш беше посао?!И Класик и Марлборо и наравно хиљадарка за трубаче .стоН_КолдNe secam se da sam se skoro ovoliko smejao :wizard:5Spots :Igrica u kojoj pronalazis sitne detaljcice
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah