Jump to content

Skype is now part of MS...

Preporučeni Komentari

• Odgovora 8
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

u zadnjim verzijama su ga toliko upropastili, raznim prozorima, da sam se vratio na staru 4.xxx. nadam se da MS tu promeni nesto, na bolje, ali kada uzmem u obzir MSN sa onim predosadnim reklamama, i nisam nesto siguran...

Napisano

u zadnjim verzijama su ga toliko upropastili, raznim prozorima, da sam se vratio na staru 4.xxx. nadam se da MS tu promeni nesto, na bolje, ali kada uzmem u obzir MSN sa onim predosadnim reklamama, i nisam nesto siguran...

Na to dodaj Windows 8 u istoj režiji pa saberi... :)
Napisano

Svako pravi svoju špijunsku bazu, MS svoju, Google svoju, banke svoju, MUP svoju, i sve je i svi su čipovani.P.S. Možda sam ja paranoičan, ali to ne znači da me oni ne prate. :msn-rofl:

Napisano

evo bas od danas su uveli opciju video poziv na srpskom fejsbukutehnologija napreduje, uskoro sve te opcije ce biti dostupne na prosecnim sajtovima, nestace monopoli velikih IT firmi kakvi su danas i u proslosti

Napisano

tehnologija napreduje, uskoro sve te opcije ce biti dostupne na prosecnim sajtovima

mogu i ja da uvedem sad ovde opciju video poziv - u lokalu na nasem serveru.i to kroz chat foruma -slicno kao skype.to i nije nije neka velika mudrost vise.pitanje je da li je to bas za svaki sajt - pogotovo prosecni.
Napisano

nece doveka sms kostati 30 dinara i megabajt na 3G 50 din il kolko vecmogu da zamislim kolika je realna cena te usluge a koliko je dranje

Napisano

Windows, Mac, Android, iPhone, iPad or TV – Skype works with them all.

Linux FINGER

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...