Jump to content

ei niš az 500/74/sl - gde naći ?


чика-Брка

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 19
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Ajd, primio k znanju. Kolko komata ti treba i do koje cene?Ima i nekih vrlo sličnih, skoro identičnih al nisam siguran da su Ei. Da li i one odgovaraju?

te horne sam imao u više navrata. meni sviraju super, imaju baš specifičanzvuk. hteo bi da ih probam sa mojim novopridošlim fullrange-ovima. ako ihnađem, naravno. u nišu, to jest proelectronic-u ima lep izbor visokotonaca ihorni, ali ako je ikako moguće, voleo bi baš njih da probam, u ovom slučaju. ako ih ne nabavim u nekom skorijem vremenu, uzeću eminence, ima ih uproelectronicu, samo drugačiji plastični usmerivač. cena je oko 18e komad.(i eminence i te tweeter-e rade žene u maramama). ako možeš da nabaviš te stare niške horne - ispravne ili ne - nebitno, bio bihti veoma zahvalan. bitno je samo da nisu fizički oštećene, jer su inače rađeneod veoma loše plastike. neko malo jače stegne šrafove - prc ! :drink:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

@sax.hifiImaš li neke podatke za ove visokotonce? Neverovatno liče na piezo hornice koje sam svojevremeno koristio za P.A.! (Motorola - ako se dobro sećam).Ako jesu piezo, beži od toga, nećeš se muzike naslušati. Imao na desetine...

Ide li piezo uz magnet?
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ide li piezo uz magnet?

Ovo nisam razumeo, piezo tweeteri nemaju ni magnet ni klasičan kalem sa membranom.Naime, gledajući ovu sax-ovu sličicu - potpuno isti oblik ima jedan model piezo tweetera, sličica koju sam postavio se malo razlikuje.Ne bi me čudilo da su ovi iz Niša prodavali ove mališane sa svojim imenom, kao i stotine drugih firmi.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 4 nedelje kasnije...
  • 2 months later...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...