Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

У питању је ово:Postavljena slika

Власник oвог рачунара: Postavljena slika

је био мало нервозан па је само њему знано полупао цео.

Значи једна Јабука мање.

Уз тај рачунар је ишао и Харман Кардон Саундстик звучници.

Јесте да је парче ничега у лепој кутији али заиста добро звучи.  :assshake:

Улаз у тај суб-бас је помоћу УСБ прикљичнице.

Питање: Како преправити са УСБ на РЦА?

Слаб ми је сигнал из рачунара па сам мислио да преправим а и имам после више могућности прикључивања.

На нету нема ништа, осим да су новије генерације са РЦА улазом.

Овај који Ја имам је прва генерација и прављен је изгледа првенствено за Јабуку.

Изглед плоче на којој је улаз и излази за сателите, као и појачавач снаге:

Postavljena slika

Postavljena slika

Ајде колеге ДАЦ- ови да вас видим  :bomb:.

стоН_Колд

• Odgovora 28
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

E kakav si. :assshake: Ipak mislim da je gre'ota prepravljati. A i zasto prepravljas? Nemas USB?Eto ti resenje za USB DAC. Mi se razbismo praveci a ti ga dobio na poklon. Pa koji je USB DAC u pitanju? Pogledaj da li mozes da preesretnes SPDIF ili I2S signal.

Napisano

mislim da ti je najbolje da nadjes gde je izlaz iz digitalije i odatle izvuces RCA konektore i bez nekog preteranog budzenja resio si problem, tj ulaz u analogni pojacavac

Napisano

Eto ti resenje za USB DAC. Mi se razbismo praveci a ti ga dobio na poklon. Pa koji je USB DAC u pitanju? Pogledaj da li mozes da preesretnes SPDIF ili I2S signal.

Слаб ми је сигнал из рачунара па сам мислио да преправим а и имам после више могућности прикључивања.

mislim da ti je najbolje da nadjes gde je izlaz iz digitalije i odatle izvuces RCA konektore i bez nekog preteranog budzenja resio si problem, tj ulaz u analogni pojacavac

Ајде колеге ДАЦ- ови да вас видим!На задњој слици поред Ц4 је улаз за кабл на чијем је крају УСБ.Био је Чеки код мене и видео већ те звучнике а и остали крш.стоН_Колд
Napisano

Шта би Маца појела језик?стоН_Колд

А колико Маца има друг члан Стон?И што их не храниш,него морају језике да једу?Јој кад те сахвата друштво за заштиту животиња :assshake::bomb:
Napisano

pinovi 4 i 5 posle kondova, e sad ne znam kakav je tu nivo signala ali trebalo bi da ako tu udjes sa cd-a ili kasetasa pobudi izlazni amp

Napisano

pinovi 4 i 5 posle kondova, e sad ne znam kakav je tu nivo signala ali trebalo bi da ako tu udjes sa cd-a ili kasetasa pobudi izlazni amp

Хвала Чеки, тако сам и мислио.Значи фул аналогно, само што ће извор бити мали Пре-Амп!ПС. јел узе ону рачунаљку? :character13:стоН_Колд
Napisano

Шта би Маца појела језик?стоН_Колд

Demonstrativno odbijam da ucestvujem u ovom vandalskom cinu.
Napisano

Demonstrativno odbijam da ucestvujem u ovom vandalskom cinu.

Што, шта предлажеш да не дирам ништа!?Али са аналогним улазом имам више могућности.Ови нови се продају са А. улазом и веома је тешко наћи са УСБ.Само ова прва серија за Јабуку!стоН_Колд
Napisano

Zar nemas USB na kompu? :rofl: Instaliraj Foobar, turi ASIO4All i salji mjuzu na njih. :character13: Eventualno pre pojacivackog dela mazni izlaz . Imas vec USB DAC ( sa sve zvucnjacima) a ti ga kvaris :buehehe:Kakve vece mogucnosti imas sa analognim?

Napisano

Kakve vece mogucnosti imas sa analognim?

Нисмо се разумели!

Додајем Аналогни улаз а УСБ остаје, зар то није повећање могућности употребе!

ПС. прекопај мало Ниш, знаш шта јурим!!! :character13:.

стоН_Колд

Napisano

Хвала Чеки, тако сам и мислио.Значи фул аналогно, само што ће извор бити мали Пре-Амп!ПС. јел узе ону рачунаљку? :character13:стоН_Колд

ma da... to je resenje, najjednostavnije.p.s. nisam uzeo racunaljku ali smo se ispontaktirali
Napisano

Uf, kako bi rado posedovao ovu PowerPC Jabuku! Dugo sam patio za istom, a neko je polupao  :character13:

Е да си само видео рачунар после насилничког чина  :buehehe:.Ма има човек и за бацање!стоН_Колд
Napisano

Мислим да је Рачунар преживео али монитор Не!Власник се вратио у Котор, тако да се губи сваки траг.стоН_Колд

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...