neskor Napisano Avgust 25, 2011 #1 Napisano Avgust 25, 2011 Za sada sam jos u fazi prikupljanja informacija i cena za DTQWT projekat, pa je doslo na red i ovo pitanje.Da li neko od kolega forumasa moze da preporuci ozbiljnog stolara za izradu malo kompleksnijih zvucnih kutija?
neskor Napisano Avgust 25, 2011 Autor #3 Napisano Avgust 25, 2011 Nebitno koji kraj, samo da je majstor pedantan i da ima potrebo znanje i sav potreban alat.
Ја sam sam Napisano Avgust 25, 2011 #7 Napisano Avgust 25, 2011 Bitno da je iz Srbije Ма нормално, купујмо наше. Човек иначе ради звучне кутије за Синишу Р, а правио је и мени и то завршна обрада фурнир.
neskor Napisano Avgust 25, 2011 Autor #8 Napisano Avgust 25, 2011 Super, posalji mi njegov kontakt na PM.
Ја sam sam Napisano Avgust 25, 2011 #9 Napisano Avgust 25, 2011 Super, posalji mi njegov kontakt na PM. То ће да кошта бар два
Ја sam sam Napisano Avgust 25, 2011 #11 Napisano Avgust 25, 2011 Moze kolenice na Bubanj Potoku? Може ал' не заборави пиво!
ZZZ Napisano Avgust 26, 2011 #12 Napisano Avgust 26, 2011 pitati anubisa ?Gagi pa Anubis nije stolar?Kad se vidimo castim skembice gore kod tebe u kafani...
gaggia Napisano Avgust 26, 2011 #13 Napisano Avgust 26, 2011 Gagi pa Anubis nije stolar?Kad se vidimo castim skembice gore kod tebe u kafani... hhahah, pa nije ali zna nekog ko jeste i po onom sto sam video da je taj gospodin napravio, ne bi moglo da omane sa bilo cim vezanim za izradu zv kutija.. nisam ocekivao celoletnju agoniju, tako da nisam zvao, ali se nadam skorom kraju..a onda, ima da progutam i flasu i cigu
ZZZ Napisano Avgust 26, 2011 #14 Napisano Avgust 26, 2011 hhahah, pa nije ali zna nekog ko jeste i po onom sto sam video da je taj gospodin napravio, ne bi moglo da omane sa bilo cim vezanim za izradu zv kutija.. nisam ocekivao celoletnju agoniju, tako da nisam zvao, ali se nadam skorom kraju..a onda, ima da progutam i flasu i cigu Malo lupam i salim se Gagi... Vidimo se
sasha Napisano Jul 13, 2014 #15 Napisano Jul 13, 2014 Da li bih i ja mogao da dobijem br nekog stolara u bg za pomoc oko izdrade zvucnih kutija?
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah