Jump to content

Stara konfa, monitor i laserski kolor štampač...povoljno...


chakija

Preporučeni Komentari

1) 21" AT&T monitor koji je ispravan (cca 30+ kg) = 2 limenke Jelen-a2) Štampač HP color laserjet 5, koji je ne ispitanom stanju+uz njega idu i neki toneri(cca 50kg) = Dvolitra Jelen-a. (ovaj štampač je svojevremeno koštao oko 7000$) 3)Stara konfiguracija sa celeron 400MHz procesorom i 256 MB rama, HD je mislim oko 20 GB, muzička, modem i neka grafa(ne mogu da se setim koja je), stavljeno novo napajanje bluberi pre godinu dana, tastatura i miš = 1500dinara Ko "pazari" sve dobije konfu za 1000 din !!! Samo lično preuzimanje u NS ! Napomena: u pitanju je treći sprat bez lifta :D !

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 10
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Daleko... Nego, uzmi ti lepo taj monitor, rastavi i povadi male hladnjake i ima tamo još ponešto vredno a to ti sigurno vredi više od dve limenke piva. Ostalo bacaš u đubar na sitno. Štampač takođe. Dobar izvor finih šarafa, trafoa, motora... Opet nešto što vredi više od dve litre piva... A komp pokloniš onome ko odnese šta ostane kao đubar od monitora i štampača. Razmisli o tome i videćeš da sam u pravu :)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ne moram puno ni da razmisljam-naravno da si u pravu.Medjutim, kad sam već bacio oglas, aj da baš vidim da li će neko jak naići a da mu trebaju vake sprave. Ako se niko ne prijavi do sjutra, ima oma da mu dzigerice vadim :)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...