Kuja Napisano Avgust 4, 2011 Autor #45 Napisano Avgust 4, 2011 Код тих кутија и није компликовано урадити нешто на скретници јер је ураћена без штампане плочице. Ma ja sam to jos jednostavnije resio. Stari L-pad na srednjetoncu sam zalemio "u vazduhu", direktno na zice koje od skretnice idu do drajvera. Zice su solid core i dobro su pricvrscene unutar kutije pa se nista ne klima.
milovan1963 Napisano Avgust 9, 2011 #46 Napisano Avgust 9, 2011 U Magico zvučnicima od 50k$ su "obični" beli Mundorf MKP kondovi na 250 V. Nigde Silver/Gold, pa čak ni ZN-a. JM Lab Electra 1028be (8.500$) na basu su induktiviteti na feritnom jezgru, svi otpori žičani. Većina kondova bipolarni, samo na red visokotonca MKP.Boki......Jesi li dobro pogledao "Magico" skretnicu?
BokiTokiVoki Napisano Avgust 9, 2011 #47 Napisano Avgust 9, 2011 Boki......Jesi li dobro pogledao "Magico" skretnicu? Uživo ne, samo na slikama. Ovo je skretnica trosistemca Magico V3: OK, verovatno je ovaj mali crnac redni kond x-overa visokotonca, iz "jače" serije. Bitno je shvatiti poentu u celoj ovoj priči oko kvaliteta delova za x-over.
Zvu Napisano Oktobar 5, 2011 #48 Napisano Oktobar 5, 2011 Sveža informacija. Visaton MOX od 10W u Dayensu košta 140 dinara po komadu bez obzira na vrednosti otpora.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah