stein Napisano Jul 11, 2011 #23 Napisano Jul 11, 2011 Ajd da raščistimo... Jel' mora da bude baš-baš Samsung Pleomax ili mora da bude kvalitetan crni CDR? Ima kod nas crni Verbatim (otisak izgleda kao gramofonska ploča) i ima X-Vawe, takođe crni... Oba se pokazala odlično.
Ја sam sam Napisano Jul 11, 2011 Autor #24 Napisano Jul 11, 2011 Изгледа да ових које Ја хоћу нема нигде. Мислио сам да је у некој радњи заостало. Пробани су разни дискови и сви су били црне боје, једино је Плеомакс давао најбоље резултате.
Leonardo Napisano Jul 11, 2011 #25 Napisano Jul 11, 2011 Ondak se nemoj snebivati nego naruči iz tuđine.Ako ne možeš sam da pazariš ( pay-pal , drnde-mrnde ) zamoli nekog od kolega sa foruma da to obavi za tebe.Ima na forumu divnih i poštenih ljudi.
Ја sam sam Napisano Jul 11, 2011 Autor #26 Napisano Jul 11, 2011 Ondak se nemoj snebivati nego naruči iz tuđine.Ako ne možeš sam da pazariš ( pay-pal , drnde-mrnde ) zamoli nekog od kolega sa foruma da to obavi za tebe.Ima na forumu divnih i poštenih ljudi.Јој Лео шта сам све наручио од преко већ ме је срамота да стално нешто мољакам.
gaggia Napisano Jul 11, 2011 #27 Napisano Jul 11, 2011 Јој Лео шта сам све наручио од преко већ ме је срамота да стално нешто мољакам.ma hajde molim te... stvarno bi mogao da pokrenes i neki GB i da se otvoris za stapic pleomaxa.. ajde malo zrtve na ove silne celzijuse...
Ја sam sam Napisano Jul 11, 2011 Autor #28 Napisano Jul 11, 2011 У овом тренутку ми је Пилс Плус нај важнији Чекам Чиф Егзекутв-а, да видим шта ће он да уради.
gaggia Napisano Jul 11, 2011 #29 Napisano Jul 11, 2011 a pa da, pametno, sto ti kad mogu i drugi za tebe..
Ја sam sam Napisano Jul 11, 2011 Autor #30 Napisano Jul 11, 2011 Не, заједничка је потреба али је разлика у годинама.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah