bregar Napisano Septembar 29, 2009 #1 Napisano Septembar 29, 2009 Ima li ko doticni vishka za prodaju ili trampu ?.
sir Oliver Napisano Septembar 29, 2009 #4 Napisano Septembar 29, 2009 I ja nisam zavrsio moj Kwak. Ako imam, nije visak, ako nemam, treba i meni
Aleksandar Car Napisano Septembar 29, 2009 #5 Napisano Septembar 29, 2009 Lose radi!!! Pricao sam na fifi forumetu! Nista mi se nije svidelo a i nasao sam zasto je to tako! Naravno mrzelo me da popravljam, uglavnom obican oscilator sa 5 cmos invertora u paraleli i sestim invertorom kao bufer radi bolje nego kwak tvrdim i potpisujem!
Sync Napisano Septembar 29, 2009 #6 Napisano Septembar 29, 2009 Ajao, al mi zvucish ogorceno... Daj ako te ne mrzi reci sta si ustanovio i sta se moze popraviti.. Posto jedino si ti Care konstantovao negativno.
Aleksandar Car Napisano Septembar 29, 2009 #7 Napisano Septembar 29, 2009 Referentni napon za komparaciju se dovodi sa razdelnika napona i koristi se napon napajanja, koji sam po sebi uvek ima suma! Referentni napon za komparaciju bi trebalo uraditi sa nekim stabilnim izvorom a ne direkt iz napona napajanja... Ako se ja dobro secam, uglavnom kod mene je pao na ispitu. Rezultat je negde oko 200ps jittera, a sa obicnim cmos osvcilatorom gore opisanim 70ps jittera te naravno nisam imao nedoumice kako da sredim klok kod sebe!
Sync Napisano Septembar 29, 2009 #8 Napisano Septembar 29, 2009 Sad nadjoh postove na fifi forumu...Koliko sam citao...Elso ga je radio za obican kvarc kristal u filipsima, ti si koristio nesto drugo...napajanje ti je bilo svicersko-elso ga radio da se napaja sa glavne plocice plejera. Si probao sa obicnim kristalom i napajanjem regulisanim...pa da ga onda premerish?
Zen Mod Napisano Septembar 29, 2009 #9 Napisano Septembar 29, 2009 ..... naravno nisam imao nedoumice kako da sredim klok kod sebe!nikad vise ti neces srediti clock kod sebe ....
bassivus Napisano Septembar 29, 2009 #10 Napisano Septembar 29, 2009 Referentni napon za komparaciju se dovodi sa razdelnika napona i koristi se napon napajanja, koji sam po sebi uvek ima suma! Referentni napon za komparaciju bi trebalo uraditi sa nekim stabilnim izvorom a ne direkt iz napona napajanja... Ako se ja dobro secam, uglavnom kod mene je pao na ispitu. Rezultat je negde oko 200ps jittera, a sa obicnim cmos osvcilatorom gore opisanim 70ps jittera te naravno nisam imao nedoumice kako da sredim klok kod sebe!Sipo čovek dizel u ferari i pita se što ne radi Stvarno je neozbiljno tvrditi da nešto ne radi dobro kada nisi ispoštovao 20% zahteva za klok.
Preporučeni Komentari