Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 45
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Техникс на секундарној страни трансформатора има 2 х 31,5, 2 х 22 и 9 В. Снага око 220ВА.Онај дру не могу да видим али мислим да је неки Лаксман.

Napisano

Po tebi šta bi tu išlo.Šta bi pilo vodu.A za STK evo tražim ,brzo ću naći.

Napisano

Sad smo to rešili ali šta bi ti stavio u ovom slučaju???Mislim koji trafo od ova tri kada bi ih imao na stolu bi koristio.

Napisano

Mislim koji trafo od ova tri kada bi ih imao na stolu bi koristio.

Ни један :sarcastic_hand: Шалим се, нај озбиљнији ми је од Фишера, Техникс и Сони су скоро слични.Мада ми Техникс изгледа мало снажнији.
Napisano

Hvala na savetu.Kad budu došli potražiću još neki savet a sada da ne dosađujem više.Pozdrav.

Napisano

Hvala na savetu.Kad budu došli potražiću još neki savet a sada da ne dosađujem više.Pozdrav.

Смо једно питање: Одакле вадиш те уређаје?
Napisano

Ima ljudima kojima ne treba a ja imam dobar prepek - prva liga.Maksuzija boli glava zeone.Prva ljubav zaborava nema.A da ti pustim slike uređaja na listi čekanja,bar nešto sa lagera.post-790-0-63607100-1308824553_thumb.jpg,pa tako dalje.......A uleti po neki raritet.Ma ima puno slika.Pozdrav iz Ždeglova sela kraj Jablanice od Saše.

Napisano

Хвала! Питао сам јер можда има уређаја који нису за даљу употребу али зато права ризница резервних делова :Viannen_loungelizard:

Napisano

Jaoj zaboravio sam da ti kažem ovo je SUV 4A,SUV 650 koji se čuva za nešto drugo.post-790-0-24561900-1308825088_thumb.jpe.Pozdrav.

Napisano

Ni jedan soni većinom tehniksi.Da ima uzo bi ga za tebe lično i poslao,veruj mi.Ali imaću u vidu da ako naleti nešto da imam u vidu.To su uređaji sa crknutim izlazima što i sam vidiš.I po meni najveću manu ni jedna kapica potenciometra je nema.

Napisano

Kakav preklopnik ti treba, imam ja jednog TA-AX 205 za kupusanje?

Хвала, али 205 има притисни зависни преклопник. Мени треба обртни, ево 'ваки :

Postavljena slika

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...