krvimozak Napisano Jul 20, 2011 #23 Napisano Jul 20, 2011 Stavrose, eve me!B&B se autobanuje sa foruma na 3 nedelje.
Vix Napisano Jul 20, 2011 #24 Napisano Jul 20, 2011 Videcemo, nes' izdrzat bez voruma 3 nedelje . Srecno!
steva Napisano Jul 26, 2011 #26 Napisano Jul 26, 2011 Kako je u taj Stavros? Skvo zapela da idemo tamo na odmor, pa da znam šta da očekujem. Inače bi išli na o-ruk, odeš tamo pa tražiš stan. Preporuke?Još nešto, jel znate neku prodavnicu u Solunu gde mogu da se kupe potrepštine za elektroniku?
Ја sam sam Napisano Jul 26, 2011 #27 Napisano Jul 26, 2011 Од главне улице ка мору тај цео део је пун радњи али к'о за не могу да се сетим улица.
dunavko Napisano Avgust 10, 2011 Autor #28 Napisano Avgust 10, 2011 ko voli da se kupa,sunca i pliva to je za njega,mislim to more,grcko..ja se vratio sa Morave, bio brodicem jedno 30 km uzvodno,nevidjeno.A i dunav ljudi,nizvodno od Bga,jedino malo veca voda pa se sprudovi jos nisu pokazali...Dunave,dunave,nase more...
dunavko Napisano Avgust 10, 2011 Autor #29 Napisano Avgust 10, 2011 Moram da dodam..Uzvodno,pre ljubicevskog mosta,na moravi u mestu Brezane radi skela preko morave.Mala,moze da prenese dva traktora ali zavrsava posao.Ko u filmu.Vrtim se tu gledam gde da stanem kad ono skeledzija dreknu:Rus,stani tu gde ti kazem,sta si se uzmuvo ko prase na prekrupu...Kad ono moj drugar Vlada brada...Bog te molovo,mala srbija..Stanemo mi a na obali kotlic krcka sa krompir paprikasem..Domaci krompir,paradajz nije armirani,ukus...Ajd zdravo..
Zvu Napisano Avgust 10, 2011 #30 Napisano Avgust 10, 2011 Dunave, Dunave. Kraj tebe mi srce moje ostadeee...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah