coolmih Napisano Maj 25, 2011 #1 Napisano Maj 25, 2011 Hm, ovako da budem sto kraci i jasniji u cemu je moj problem. Jednom sam probao da ubacim rezani CD u Sony midi liniju (ima onaj trostruki CD plejer sa tri otvora jedan iznad drugog) i naravno ubacio ali sad taj isti CD nikako ne mogu da izbacim sa eject komandom vani. Probao sam sve sto je bilo dostupno na daljincu i na tasterima na samoj midi liniji ali slaba vajda. Kad selektujem CD plejer kao ulaz - zavrti taj disk koji je unutra i nikako da ga ocita a nece ni da ejectuje napolje..... Postoji li neki nacin da se 'prevari' CD plejer da 'ispovraca' progutani rezanac?? Ili moram da otvaram midi-linijicu pa da mu na silu iscupam disk?
zika Napisano Maj 25, 2011 #3 Napisano Maj 25, 2011 Zar nisu, makar, nekada, imali onu rupicu tako da se spajalicom, ako se pogodi polugica, iza te rupice, dobije željeni effect...?
bregar Napisano Maj 25, 2011 #4 Napisano Maj 25, 2011 Rasturanje ti ne gine uglavnom !!! Sto opet nije neka filozofija ,samo ako je sarzer jedna od olaksica je da ga pustis da lista diskove u trenutku kada taj cd ne bude bio na redu tj bude bio u leru,Iskljuci ga iz struje rasklopi i izvuci disk tako neces imati problema sa lift mehanizmom i lakse ces izvuci disk.
coolmih Napisano Maj 25, 2011 Autor #7 Napisano Maj 25, 2011 Ma ja bih rado cekicem po toj midi liniji al' ne mogu tj. ne smem jer em je moja sestra koristi em sam joj ja to i kupio za 18 rodjendan! Ostaje samo shraf&ciger ....
Ја sam sam Napisano Maj 25, 2011 #8 Napisano Maj 25, 2011 Ma ja bih rado cekicem po toj midi liniji al' ne mogu tj. ne smem jer em je moja sestra koristi em sam joj ja to i kupio za 18 rodjendan! Ostaje samo shraf&ciger .... Донеси код мене па ћемо заједно
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah