Jump to content

K: rucica za gramofon


grau.

Preporučeni Komentari

elem, trebace mi rucka za igranje u dugim letnjim nocima koje dolaze..... sta imam na pameti? idealno 12" i to neka teza varijanta za vintage MC glave tipa EMT, denon, ortofon SPU sto bi mi bio prvi izbor ali posto znam da ce to tesko da se nadje ovde, onda sam otvoren za sve predloge (i sve duzine:))moze i jelicicev mozart, iako me nervira par stvari vezano za nju - previse lagana rucica za gore opisanu namenu, ulje - ali sam spreman da promenim usmerenje i razmisljanje u slucaju dobre ponude, uvek moze da se gadja druga glava.svejedno, nebitno sta, javite sta imate pa cemo da pricamo. na PM.hvala! :robots000_2:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 15
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Koliko sam upoznat, "Djeva" (prisutniji na "Hi-Files" forumu no ovde) ima Jeličićevu ručicu na prodaju (verujem da je tamo u oglasima - ne garantujem, samo mislim da jeste), ali koliko znam, reč je o 9" ručici. Sa 3" manje i već gore iznesenim mislima, pretpostavljam da je taj primerak nezanimljiv.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

ako je to onaj primerak sa cenom u strmoglavu od 600 do nekih 300 ili nize evra, mislim da je prodat, mislim da je bio pomenut lock na nekom od prodajnih mestasa WTA nije problem sto je 9", mislim (teoretski) da tu moze da se stavi drvce od 12 cola i da se pritom malo poradi na problemima koji se pominju vezano za rezonancije..... zamjecen jedan komad na KP sa lepo cijenom, moguce da je problem resen.hvala svejedno

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

200 se trazi, ce da vidimo za koliko cemo da se dogovorimosto pitas? :sarcastic_hand:

Кад утаначиш, пиши о којој се ручици ради - можда и ја коначно нађем нешто осим оне луде понуде од 1000 евра за 3012 без headshell-a и antiskate механизма.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

videh danas jedan 3012 bez kontratega na netu za 500 evra (ili funti, 'bem li ga). malo daleko, novi zeland ali danas je svet selo. znaci 20-30 evra jos pride do srbije. kupis pa ponudis tome sto trazi 1000 evra za 3012 istu za 900 evra. na primer.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...