Jump to content

Velika rasprodaja


stein

Preporučeni Komentari

Evo, ovako. Nije klasičan oglas jer imam previše svega pa ću samo oglasiti nominalnu ponudu stvari koje mi na brzinu padaju na pamet, a ima toga još...

Prvo, shvatio sam da mi se plan da napravim svojevrstan homage u čast prijatelja koji više nije s nama jednostavno predugo čeka, a kako stvari stoje, to bi moglo još jako dugo da potraje, pa bih nekome koga zanima da sastavi par odličnih dvosistemskih podnostojećih kutija sa Vifa drajverima, ustupio kompletan set delova za takav projekat. Naravno, reč je Piletu, našem Banetu Tasiću koji nas je nedavno nepovratno napustio. Reč je o garnituri koju čine kutije koje je Pile svojeručno izradio, furnirao, lakirao, pa čak i doneo do mene. Uz to, par Vifa XT25 visokotonaca koje sam još pre toga istrgovao sa Banetom u nekoj menjaži i Vifa PL18wo09 midbas iz Premium Line serije, koje mi je takođe Bane preporučio uz postojeće kutije. Visokotonci su potpuno novi, a basovi kupljeni od Dejana Dobrina (Dayens) po nešto nižoj ceni jer je Dayens prestao da radi 4-omske kombinacije pa je ovaj par zaostao na lageru. Ovu garnituru mogu da pojačam skretnicom od 12dB koja možda jeste dobra, možda bi mogla da se doradi, ali nije bitno. Sve ovo, ustupio bih ispod cene koliko je mene koštalo, prvenstveno zbog činjenice da mi je žao da stoji, a i zato što su mene u menjaži visokotonci izašli malo jače, oko 70€ komad. Zvučnici su još uvek upakovani, 4-omski a kutije prašnjave, mada sam već više puta pravio spremanje :(

Orijentaciona cena za ovaj komplet je 200 (kutije) + 120 (PL18/par) + 90 (XT25) =410€

Drugo malkice sam se zaleteo, pa sam došao u posed famoznih CSS FR125, međutim, ista priča što se tiče šansi da se to ukutija. Zvučnici su bili ugrađeni u male kutije, usvirani, izvađeni i skupljaju prašinu. Dakle, novi, ali korišteni nešto malo.

Potom, imam par kutija sa Tannoy M3 drajverima, za skretnice nisam siguran, ali nisu originalne. Ili drajveri, ili sa sve kutijama, kako god, samo dok ode.

Par Tannoy M2 midbasova, novi, kupljeni kao rezervni/zamenski deo.

Jamo visokotonci, kalotn, tekstil, 1" membrana, kupio sam ih da ih uparim sa ovim M2 Tannoy midbasovima.

Peerless 6.5" basovi iz "MJ One" subwoofera, komplet kupljeno novo, uključeno, isključeno, basovi su odlični sa duplim magnetima, ali su plastične kutije bile katastrofa. Predugo stoji, prodajem.

Onda, ima tu još par odličnih, savršeno očuvanih sprava, Sony CD plejer i MD sa hrpom novih disketa, Philips CD rekorder/plejer, Marantz CD plejer... Da ne drobim.

Sve detaljne informacije na PP ili 0600/432 379

Kada skupim dovoljno da sredim neke stvari oko kuće, zatvaram oglas...

Ah, da, Riz gramofon, dva WD HDD od 500G SATA, napajanje za PC 500W (malo radilo, sa sve računom i ambalažom) tri paketa od po 2G DDR3 1600MHz... Dva hladnjaka za F5...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 42
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Clearaudio zvučnica Aurum Classic Wood, praktično nova, fabričko pojačalo za kućni subwoofer (MNC)... Nvidia Quadro FX3400... (naravno siguran sam da ima još ponešto...)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Cooler Master Musketeer III, cevni zaslađivač zvuka za ugradnju u komp. I to nek ide. Pretpostavljam da nema više važeću garanciju, ali je ispravno, zapakovano i čeka.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

moze malo preciznije spisak oko MD , CD etc. ?

Sony CDP-XE310Philips CD723Philips CDR760 (rekorder/plejer)Svi imaju digitalni izlaz, očuvani i ne prave probleme. Problematični nisu u ponudi, idu u rashod.Sony MDS-JE520 plus 10 komada potpuno novih, praznih disketa. Alles in ordnung, izgleda kao da je juče izvađen iz origigi ambalaže.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Колика је отпорност Vifa XT25, и наравно цена?

Gore je naznačeno u prvom postu, 4 oma. Ne bih da ih prodajem raspareno od kutije i basova.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

poshto memorija? :)

Ne znam. Ja sam platio momački, oko 5000 po komadu, ali evo vidim, sada je oko 20€. Ako ćeš sva tri paketa, onda dam po ceni koliko sam ja platio jedan. Ili ponudi nešto. Samo da nije zamena za audio uređaje, valjda je jasno zašto... :character13:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

У принципу јел могу слике робе са распродаје и наравно цене!За РИЗ грамофон не треба :sarcastic_hand:

Biće slika, samo, neke druge stvari imaju prioritet. Evo, opet sam nosio ženu na hitnu. Nadam se da su joj dali prave inekcije...Za cene, uglavnom se već zna šta koliko realno vredi. Zato sam i rekao, ako nekome nešto treba, neka pita ili neka ponudi nešto (para) pa ćemo se negde naći... Sve navedeno je višak a treba da mi se sanira i uredi fasada na kući. To jedino mogu da rešim novcem...
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Mislim da Salvatoreov Turandot bolje zvuči od većine plastikanera sa K-P :to_become_senile::Viannen_loungelizard:

Mislim da si u pravu. Za nekoga kome treba da ima i to i neku manju kolekciju ploča, više ćeifa/gušta radi, sve preko toga je nepotrebno trošenje novca.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Podsetiše me, imam uparene jfete za F5, za 2 kanala. Mislim da ona druga dva para već imaju gazdu. I jedna pločica za F5.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

"Peerless 6.5" basovi iz "MJ One" subwoofera, komplet kupljeno novo, uključeno, isključeno, basovi su odlični sa duplim magnetima, ali su plastične kutije bile katastrofa. Predugo stoji, prodajem."

price?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...