Jump to content

6N6P


jorgoss

Preporučeni Komentari

Potrebna mi je pomenuta lampica barem jedna. Malo sam bojazljiv i nestrpliv kod narucivanja od preko pa molim forumase koji je imaju da ponude ako imaju viska. Hvala unapred!Zarad razvoja moze i neka malo rabljena. Takodje su mi i podnozja sa pozl. nozicama poterebna ali to nije toko bitno.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 15
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Pre svega dobrodosao na forum.A onda daj malo podataka o sebi,Cime se bavis, sta te interesuje u HiFi a i sire. A za lampic(k)e cemo lako.A da . I odakle si? Mnogo olaksava pomoc i nabavku.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ja se zovem Djordje i iz Zemuna sam , Sir olivere, veliki sam postovalac Alan Forda tako da se ne ljutite a sto se tice audio ni na jednom forumu se nisam predsatvio jer bi mnogo davio, ukratko celog zivota sam u hi-fi ju sto u popravci sto u izradi. Zadnih godina sam se malo navuko na lampe pa jos kad sam cuo sta moze od 6N6p onako iz zezanja pao sam na dupe. Tako da cu da napravim nesto poput DAC viseulaznog (SPDIF, USB, TOS) sa preampom i F5 u izlaz i vozi neko vreme.Za gospodina MARSAUDIO molim vas korigujte malo cenu dobio sam iz inostranstva ponude sa tom vasom cenom ali za dve lampe i postarinom!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

E pa , kalimera Jorgoss. Vidis da je lakse kad se zna ko je odakle. Ima i u Nis(u) lampice ali vec vidim da ces da se snadjes u komsiluku.Ajd sibni tu shemu sto ces da pravis sa 6H6П.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Cuj sema?! pa stavis katodni otpornik, anodni, kond iz anodei i na ulazu Alps. Napajanje mozda bude skrto tipa kond zavojnica(CLC), EZ81....Jeste izlazna otpornost velika ali ono sta ja hocu da gonim plus kratki kablovi super zvuci. (vec probano) nego kad kazes da mogu cevke i kod mene da se nabave na koga ciljas jer sam pitao Vukusica i on kaze da nema nego da jurim nekog bugara sa berze?!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

....mogu cevke i kod mene da se nabave na koga ciljas ...

Vidi post #5 - bata bane ti je ponudio...BTW, podatak odakle si bolje je da upises u polje "Location" u tvom profilu - tako ce podatak biti vidljiv i onima koji ne procitaju ovaj topic.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

A be, ima Bata Bane, pa ima ovdena u Nis po 5Evra. Sad li ce od Tutu Bugarina da uzima?

Gosn Olivere Ispostovacu vas prvom prilikom! Samo da mi proradi sema na zeljeni nacin. Tacnije bacicu temu na forum tj ideju u kratkim crtama pa da vidimo sta ce da ispadne. Ako se pokaze potreba za jos kojom lampom imam vas na umu!
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...