Jump to content

Kenwood DP 1100D


not quite musical

Preporučeni Komentari

Eto još radi i dobro čita, ali ima "nesrećnu topologiju", počev od DAC do izlaznog stepena u kojem ako se ne varam ima 6xOP.Skinuo sam i njegovu servisnu dokumentaciju, ali nisam našao da je ovo iko ozbiljno doradio (verovatno neisplativo).Žao mi ga zbog veoma kvalitetnog transporta i izrade uopšte, ali ga ne slušam već dugo.Ima li neko ideju osim one očigledne da ga poklonim nekome kome i takav može činiti!?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 15
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Ja ga imam, sprema se da ide na tuning da se izvuče maksimum, a drugi je već naručen... Čak ni SACD plejer od 700€ (kataloške cene) ne može da mu parira zvučno... A i taj će na operacioni sto... :Viannen_loungelizard:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Nešto slično, u skladu, nalik... na linkovanu stranu. Pošto ne mogu da uskladim izoštravanje vida, šiljenje vrha lemilice i ubadanje između dva otkucaja srca u radu sa kritičnim delovima, neću biti ja taj koji radi preradu. Za to je majstor već angažovan u toku verbalnih konflikata koje imam sa istim. Što se mene tiče, ja trenutačno tražim nekog farmaceuta da mu ukažem na još jedno neželjeno dejstvo leka... Juče sam pod uticajem istog, (medikamenta) krenuo da sklapam pojačalo koje je već bilo sklopljeno zarad probe, ovaj put sa drugim transformatorom i napajačkom jedinicom. Kao konačni rezultat, a nepredviđeni neželjeni efekat leka, isplivao na površinu, da u stanju smirenosti, spojim sve lepe crvene vodove plusa na minus pol mosnog spoja, a takođe i plave vodove (obviously, not plus but minus) na preostali, plus izvod greca... I veoma kratko uključenje je bilo dovoljno da instrument, prethodno nakačen na izlaznu tačku pojačala i masu napajanja pokaže negativan potencijal napajanja na izlazu pojačala gde bi, da sam uvezao kako je trebalo, pokazivao nula volti... Ali, lek je delovao, tako da me nije bilo briga... Ne mogu da se izjasnim oko razlike u načinu na koji modifikacija deluje na ovej SRC, ali čak i ovakav, netaknut, ubedljivo bolje svira od CD plejera koji je po nekim merilima veoma ozbiljan pretendent na titulu high-end plejera... Nakon što sam ovaj CD plejer kupio, odlučio sam da rasprodam sve druge CD plejere iz kuće, toliko ih je sve nadsvirao. Da mi nije neophodan i pouzdan i tih transport, verujem da bih i ovaj CD plejer prodao nakon što sam poslušao isti sa nakačenim SRC2496 na izlazu...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...