Jump to content

K: vagica za merenje gazne sile na gramofonu

Preporučeni Komentari

Napisano

Moze bilo koja. Mehanicka, elektronska, sta god. Sto jeftinija to bolja.Bitno je samo da ne bude bangava i škrbava kao ove Thorensove iz Kurata. Moze cak i ta al da bude iz neke probrane audifilske serije, tj da radi stvarno kao kantar a ne da zapinje i laže na vagi.Ako su od ovih kineskih za narko dilere sa buvljaka, onda samo jako tanke - ne mnogo deblje od vinila. Colovače me me zanimaju,Hvala!

• Odgovora 22
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Субота-Бубањ део кад се пређе поток први ред. ЦЦА 1200,00 - 1800,00 РСД дигиталне ваге.

podebele su te. colovače. znam da nema veze i da ce da maši za 0.0 do 0.1g ali me vilozovski nervira da mi meri gaznu silu na santimentar iznad stvarne sitovacije.
Napisano

podebele su te. colovače. znam da nema veze i da ce da maši za 0.0 do 0.1g ali me vilozovski nervira da mi meri gaznu silu na santimentar iznad stvarne sitovacije.

Ту и сличну је купило бар десетак грамофила и нико се не жали. А што је још боље сама вагица је висока око 5,5 мм.Купи немо' да си соћа.
Napisano

Без љутње то је играчка за озбиљније главе!

Nema na ovom Vorumu takih...  :character13:
Napisano
dobar tip i dobra cena. majstori iz misterioznog dzirlo shopa su se jutros odazvali, ortofonova vagica kosta isto kao i na ebayu, oko 9E. naruceno.javuci da li je NOS, znaci kvalitetna kao nekad ili skrbava kao thorensova iz kurata gde jedna valja na deset komada.hvala!
Napisano

dobar tip i dobra cena. majstori iz misterioznog dzirlo shopa su se jutros odazvali, ortofonova vagica kosta isto kao i na ebayu, oko 9E. naruceno.javuci da li je NOS, znaci kvalitetna kao nekad ili skrbava kao thorensova iz kurata gde jedna valja na deset komada.hvala!

Just don't kill the messenger :)
Napisano

Da se dopunim... Pametni prodavci i preprodavci...

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...