Jump to content

Moj Sistem U Razgradnji


VukJov

Preporučeni Komentari

Posle gotovo dve godine preganjanja sa prodavcem iz NS-a koji nikako nije hteo da je proda bez ručke baza je ipak na kraju moja...na njoj je Hadcock GH-228 i trenutno Audio Technica AT-UL3 zvučnica...metalna kutijica pored je MC phono šeme nepoznatog porekla, ako neko prepozna šta je neka javi, na papiru piše DECCA ali čisto sumnjam...kutija ispod je M.Leach MM...ispo nje je DoZ preamp...izlazni stepen je Braun Regie 520...o zvučnicima drugi put...

http://img156.imageshack.us/f/img1214y.jpg

http://img849.imageshack.us/f/img1215d.jpg

http://img16.imageshack.us/f/img1216te.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 9
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Taj phono je najjednostavniji uradak iz udžbenika za srednju školu. Taman za one tvoje germanije :Viannen_loungelizard:.Inače kako si u drugoj temi ocrnio MC dodatak na Pearl, to sa sheme je trivijalizirana verzija upravo toga. Naravno, Pearl i Xono takav sklop koriste kao osnovu za prvi dio pojačanja. Za ostalo pojačanje tj. slijedeće stupnjeve koriste složenije sklopove. Kod ovog tvoga takvih sklopova nema pa je ovaj trivijalac nafitiljan do krajnjih granica.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Taj phono je najjednostavniji uradak iz udžbenika za srednju školu. Taman za one tvoje germanije :Viannen_loungelizard:.

Inače kako si u drugoj temi ocrnio MC dodatak na Pearl, to sa sheme je trivijalizirana verzija upravo toga. Naravno, Pearl i Xono takav sklop koriste kao osnovu za prvi dio pojačanja. Za ostalo pojačanje tj. slijedeće stupnjeve koriste složenije sklopove. Kod ovog tvoga takvih sklopova nema pa je ovaj trivijalac nafitiljan do krajnjih granica.

He-he, trenutno u sistemu nema Germanijuma, sve je Sicilijum..:frusty:

Gazda od Pearl-a je čuo da se spremam da intervenišem po njemu pa je brže bolje došao da ga pokupi, to je bio jedini način da mu ga vratim...ako bude hteo neka kaže impresije izmedju Pass-a i trivijalca...inače umesto predvidjenih tranzistora korišćeni su 2N3906 koji su se odlično pokazali kao zamena i u MC Leach-u...da li je nafitiljan ako je mirna struja 2 mA?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

To je nebitno. Velika mu je" nemirna" struja. Usput radi i kao radioprijemnik.

Ionako mi fali radio u sistemu..

cuo sam predmetni pearl kod vuleta i marshall leach koji se pominje. tacno je da marshall leach zvuci otvorenije u datom sistemu. sto naravno nije dovoljno za konacne zakljucke o kvalitetu sem te konstatacije. ipak je sistem isuvise idiosinkratican i zvucno specifican da bi se donosio konacan sud o komponenti..

..samo da dodam da je slušan MC o kome Dio piše i Leach MM..
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 1 year later...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...