Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 90
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Ja nabavio preko ibeja. Ustvari, tek treba da pokupim, kad budem isao u Svabiju, za par nedelja ...

Znači ti si napumpao cenu!
Napisano

ma nema veze svaja sa Majomno svaki Pavo ima neku Maju

netko je ovde poceo i poeme da kuje, poetski da razmislja, da se sasvim boemski nosi prema zivotu i smrtu :sarcastic_hand:pritom ne mislim na uvazenog kolegu Steina :buehehe:
Napisano

Ma, skapirao sam sta si rek'o, samo morao sam da pomenem svaju, rimuje se, a i treba ih spominjati... Mozda da uvedemo neku normu, kao u kick box-u, moras da uradis odredjeni broj udaraca nogom da ne bi bio samo box...

Napisano

Ma, skapirao sam sta si rek'o, samo morao sam da pomenem svaju, rimuje se, a i treba ih spominjati... Mozda da uvedemo neku normu, kao u kick box-u, moras da uradis odredjeni broj udaraca nogom da ne bi bio samo box...

ne vredi pavo, ubo si ga u zivac, ima da nam tambura do sutra u 17.00h..da ne pricam o pirovima poetskih nadahnuca gore malocas javljenog i jos gore iznad pomenutog svima dobro poznatog i najljuceg clana, da mu ime ne pominjem ne bi li me uvio u crno :sarcastic_hand:
Napisano

vec mi se javlja da "gagica" ide na spisak blokiranih brojeva u mobilanom :sarcastic_hand:

Napisano

vec mi se javlja da "gagica" ide na spisak blokiranih brojeva u mobilanom :sarcastic_hand:

Neeeeeeeeeeeeeeeee!!!! bicu dobar, Stein je kriv! on me izazv`o! njega kazniti! :Viannen_loungelizard:
Napisano

off topic:si vid'o linak koji sam samo zbog tebe stavio - o DIY horn projektu ?

Napisano

off topic:si vid'o linak koji sam samo zbog tebe stavio - o DIY horn projektu ?

vido i umal se nisam rasplak`o ... na PP cemo o detalji i nofa saznanja apropos tematike..
Napisano

nema na PP , ako je tematika ' nego u temuako je druga tematika a vezano za tematiku :sarcastic_hand: , ipak jos nisam blokirao tvoje brojeve ..... sreckaro

• 1 month later...
Napisano

Ne zna se šta je s drugim... :scratch_head:

Doobro, posle će vam sam đavo biti kriv... Thomann sada ima polupitko stanje na lageru. Ima, ali se čeka 2-5 radnih dana da ima na lageru, spremno za isporuku. Pošto moj liaison du ebay tek za tri nedelje dolazi, naloženo mu je da u povratku ponse jedan primerak sa sobom. Ja tu, ovim i završavam svaki dalji angažman na vučenju kajasa autobusa na liniji ka poslednjoj stanici traženja best bang for the buck DA konvertera... Hvala na pažnji... :hi:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...