Nesic Napisano Avgust 25, 2009 #1 Napisano Avgust 25, 2009 Jel ima neko neku opciju, info ko bi ih mogao nabaviti... i tako...Poz
Sync Napisano Avgust 25, 2009 #2 Napisano Avgust 25, 2009 Beshe ITC dovlacio fischer... u Novom Sadu imaju crnih sk56 visine 7,5cm koliko sam video...
Nesic Napisano Avgust 25, 2009 Autor #3 Napisano Avgust 25, 2009 Ma kontaktirao sam ih... Za ono čemu meni treba ti su maleni, a oni koji meni trebaju su nedostupni i njima (ili da se dovuče veća količina, a to je brdo love i treba čekati 8 nedelja) :sarcastic_hand:Poslah upite raznoraznim domaćim distributerima, al se niko ne javlja već dva dana Verovatno odmori traju još uvek ...
Sync Napisano Avgust 25, 2009 #4 Napisano Avgust 25, 2009 A sta ti treba...sk156? Ima sp300b, weiss i ja...koliko sam upoznat nash izvor presushio.
Sync Napisano Avgust 25, 2009 #6 Napisano Avgust 25, 2009 Ispravka ovi nashi su izgleda sk157...Ti bi bash na sk102 i sk533 da idesh...ko na koleginim A5. Teshko kod nas sem da cekash nabavku...Ja da sad opet radim neku A klasu pravio bi tunel od malih hladnjaka za procesore i stavio noctua ventilatore na njih....neki mali trafo i lm za regulaciju obrtaja i milina.
zbotic Napisano Avgust 25, 2009 #7 Napisano Avgust 25, 2009 Evo vam Hrvatski nabavljač sa cjenikom. Moram priznati da je dobro poskupilo otkada sam zadnji put kupovao. Za Alepha je najisplativije 4 komada SK 102 povezano kako se vidi na acco forumu u onom mom članku....Onaj nazubljeni iz jednog komada je ajme majko skup, a ne daje efekt koji sam očekivao. To je više za ventilatorsku opciju.Samo pazite na to da eloksirani imaju neku točkicu s gornje strane na sredini, koja se treba pokriti poklopcem.http://www.elektrokem.hr/hr-HR/212.aspx
Nesic Napisano Avgust 25, 2009 Autor #8 Napisano Avgust 25, 2009 Ma nek je poskupelo, kako da se dopremi do ovamo?
Sync Napisano Avgust 25, 2009 #9 Napisano Avgust 25, 2009 Vlakom do Zagreba pa nekako ka severu do njih... milina voziti se hrvatskim vozom... ovi nashi dobro idu po shinama.
Sync Napisano Avgust 25, 2009 #11 Napisano Avgust 25, 2009 Da znash da bi sutra krenuo... al ne mogu dobiti odsustvo pre septembra... mora vojska da odrzava sajt tv vojvodine :to_become_senile:Al ako si ozbiljan i ne reshish problem do tada...sto da ne...
Nesic Napisano Avgust 26, 2009 Autor #12 Napisano Avgust 26, 2009 Ma imam koga da kupi to u CRO, al nemam nikog da to prebaci vamo. Ako ima neko neku varijantu za transport...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah