laky_va Napisano Januar 26, 2011 #1 Napisano Januar 26, 2011 Konacno odlucih da pravim kutije, ovih dana sam gledao po ostalim forumima i na kraju shvatih da mi ovako nesto najvise odgovara: dimenzije : My link ili ipak ovaj projekat, jedino sto sam ogranicen sa velicinom zvucnika zbog prostora u sobi:
чика-Брка Napisano Januar 26, 2011 #2 Napisano Januar 26, 2011 uradi ti sine mitre ono prvo, to jest TQWT. neces pogresiti. mada u adekvatnoj bas reflex kutiji radi do jaja. kolega Vladac ima takve i rade do jaja. on ima visatone BG20, mada su maltene i oni i tvoji isti. ako teinteresuje kontaktiraj ga. ja bio kod coveka, video, cuo i odusevio se.
laky_va Napisano Jun 21, 2011 Autor #3 Napisano Jun 21, 2011 Monacor isproban u TQWT, neme neke veliiiiike zv razlike nego u trenutnim kutijama. Fali i visokih i niskih Ne ostaje nista drugo, jedino da prvim 3way kutije.Svaki predlog dobrodosao
Ја sam sam Napisano Jun 21, 2011 #4 Napisano Jun 21, 2011 За високе стави Пионир Хорн високотонце, ако успеш да нађеш
чика-Брка Napisano Jun 21, 2011 #5 Napisano Jun 21, 2011 uspece da ih nadje kod mene, ako ponese sa sobom 1 litarvaljevske mucenice. moze i iz valj. kamenice, ne pravim pitanje.
laky_va Napisano Jun 21, 2011 Autor #6 Napisano Jun 21, 2011 Al malo me plasi izgled.. To bi trebalo da izgleda ovako nekako
laky_va Napisano Jun 21, 2011 Autor #7 Napisano Jun 21, 2011 uspece da ih nadje kod mene, ako ponese sa sobom 1 litarvaljevske mucenice. moze i iz valj. kamenice, ne pravim pitanje. Imam spec jednu flasu za tebe U svakom slucaju ocekuj goste, najverovatnije prve nedelje sl meseca
Ја sam sam Napisano Jun 21, 2011 #8 Napisano Jun 21, 2011 uspece da ih nadje kod mene, ako ponese sa sobom 1 litarvaljevske mucenice. moze i iz valj. kamenice, ne pravim pitanje. Ха он ће бити други са дугом у литри!
чика-Брка Napisano Jul 20, 2011 #9 Napisano Jul 20, 2011 pa sad, nek ide zivot.medicina iz valjeva dosla.horne otisle.sad da konstruisem kutije dragom drugu lakiju,pa da napokon odmori.dopada mi se onaj predlog monakor gore, hornau sredinu, a nislija dole. kutije 55-65 litara basrefleks. ce da napravimo.
BokiTokiVoki Napisano Jul 20, 2011 #10 Napisano Jul 20, 2011 Full-range trosistemac. Ako eff. EI nije ko što su napisali, već realno niža (89-90 dB) će da bidne prekratko za pasivu sa SP-200x koja ima oko 93 dB na srednjima. Koja je nominalna impedanca za taj EI ?
laky_va Napisano Jul 21, 2011 Autor #11 Napisano Jul 21, 2011 Full-range trosistemac. Ako eff. EI nije ko što su napisali, već realno niža (89-90 dB) će da bidne prekratko za pasivu sa SP-200x koja ima oko 93 dB na srednjima. Koja je nominalna impedanca za taj EI ? Ako mislis da je tqwt srecnije resenje samo napred. I fabrika ga preporucuje kao srednji (procitas pa komentarises). Ne znam sta je realno za tebe i na osnovu cega si zakljucio da ima 7dB manje..
чика-Брка Napisano Jul 21, 2011 #12 Napisano Jul 21, 2011 Ako mislis da je tqwt srecnije resenje samo napred. I fabrika ga preporucuje kao srednji (procitas pa komentarises). Ne znam sta je realno za tebe i na osnovu cega si zakljucio da ima 7dB manje.. samo neka se boki smeje.ne marim. smejali su se i onim mc farlow-ima sto si video kod mene, a oni imaju95dB i 30Hz rez. frekvenciju. taj prastari ei zvucnik ne moze biti manje efikasan od 93dB.monacor ce se tu lepo uklopiti, a hornu ce da udavimo.tqwt otpada, sa kutijom slicnom kao na slici ces biti zadovoljan.
чика-Брка Napisano Jul 21, 2011 #13 Napisano Jul 21, 2011 jos tvoja odluka u zavisnosti od raspolozivih finansija, naravno,vezano za materijal. iverica, mdf ili drvo o kome si pricao.
Rade Napisano Jul 21, 2011 #15 Napisano Jul 21, 2011 Full-range trosistemac. Pa da , Full-range bi trebalo da označava nešto što ima pun audio opseg .....sad to što se za srednjetonce koristi i ovaj naziv je baš za smejanje ......Full-range a fale samo krajevi , ali ima zato sredinu
Ја sam sam Napisano Jul 21, 2011 #17 Napisano Jul 21, 2011 Pa ti onda nekome pomozi..... И требаће им кад их буду носили
laky_va Napisano Jul 21, 2011 Autor #20 Napisano Jul 21, 2011 Pa da , Full-range bi trebalo da označava nešto što ima pun audio opseg .....sad to što se za srednjetonce koristi i ovaj naziv je baš za smejanje ......Full-range a fale samo krajevi , ali ima zato sredinu Da, kada imas full-range zvucnike koji ce zaista raditi tu funkciju. Kazem ti probao sam ih u tqwt kutijama. Nije to to.. I nikada nece biti to to ako budu sami radili
laky_va Napisano Jul 21, 2011 Autor #21 Napisano Jul 21, 2011 jos tvoja odluka u zavisnosti od raspolozivih finansija, naravno,vezano za materijal. iverica, mdf ili drvo o kome si pricao. Najverovatnije ta orahovina
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah