Jump to content

Sta bi ovo moglo da bude..help :)


paja959

Preporučeni Komentari

Pozz.svima !Molio bih za pomc:sta bi ovo moglo da bude "koncepcijski"?..znam da ce da bude pitanje "laicko",al sta cu kad sam za citanje sa dlana/gledanja samo unutrasnjost neke sprave,a i da imam semu "truba i sax" ujedno :sarcastic_hand: To je opcija na Sonido A skool AAM 210:http://www.sonido.hu/hun/aam210.htmsamo je doslo do "povecanja" snage na nekih 2x50W/(Ohm"(2x25W/4Ohm)..to je predvidjeno bilo za Aion,samo je doslo do cepanja nekih interesa,pa se to sretalo eventualno samo kod nekih krajnjih korisnika..Babelfish,Pass F3/4/5?Hvala unapred,jedino sto imam par fotografija skinuto sa foruma...sonicno pitko,otvoreno,leprsavo bez napora svira su neki moji prvi utisci sa AVM i Klotz La Grange IC,Evidence Siren II i D700-kama :to_become_senile:

post-653-0-71224100-1290866187_thumb.jpg

post-653-0-75423700-1290866378_thumb.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 4
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Sa 10W po kanalu, SingleEnded u A klasi i nekih 37.5W disipacije po kanalu, znam šta nije. Nije PASSova standardna šema jer je disipacija po kanalu ili premala za F seriju (koja je bajdevej novijeg datuma od datuma slika ako datum štima na slikama), ili se malverziralo naponom napajanja kao kod "Mini-Aleph"-a, ali sama činjenica da stoji šta stoji na početku, dakle, SE topologija, rad u A klasi, vizualno dovoljno "safta" u napajanju (na čega upućuju slike uređaja)... Ako se išlo na 50W, onda teoretski može da bude i A5. Teoretski, može da bude i neki "tretirani" PASS, ali može da bude i Krell, može da bude bilo šta sa menija eksluzive... Pretpostavljam da to nije merodavno ako uređaj radi svoj posao kako valja...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

@Zen:tacno slike mozda u vecoj rezoluciji sam vec postavljao na drugi [email protected] sto sam i tada bio u nedoumici:,tako sam i sada,krenulo se verovatno od tog projekta Sonido 210-ke,samo sa vise snage....dobro se secam izjave glavnog odgovornog uzrocnika(?) cele ove skalamerije..."ocu 210-ku,ali sa vise snage za svoje ATC 100-ke"...tema je bizarna jos vises tim sto je "izjavljivac" prije toga koristio ML 333 i bio totalno nezadovoljan..tipican primer za hifi "brojke su samo statisticki podatak,i nista vise,i da u nekim slucajevima DIY moze da obuzda neukrocene konje brendovanog"... :Viannen_loungelizard:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...