stein Napisano Oktobar 24, 2010 #1 Napisano Oktobar 24, 2010 Nekad beše freeware, sada je 39 USD... Ima li ko neku ideju? U radnjama gde inače "kupujem", nema ga...
Sipi Napisano Oktobar 24, 2010 #2 Napisano Oktobar 24, 2010 'Ajde stipso, otvori se za 39 zelenih, John Broskie je nas drug, ne bi valjda od njega maznjavao - ni njemu ne pretice...
stein Napisano Oktobar 24, 2010 Autor #3 Napisano Oktobar 24, 2010 'Ajde stipso, otvori se za 39 zelenih, John Broskie je nas drug, ne bi valjda od njega maznjavao - ni njemu ne pretice... Ne bih ja mažnjavao, meni bi bila savršeno dobra i ona stara freeware verzija, neupeglana... Samo kada bi bila dostupna... Upali telefon...
Daudio Napisano Oktobar 24, 2010 #4 Napisano Oktobar 24, 2010 Некад била и ја сачувао иако више волим мастиљаво оловче иза увета Коме треба нек баци маил на ПП да му пошаљем.Има око 2,1Мб
stein Napisano Oktobar 24, 2010 Autor #5 Napisano Oktobar 24, 2010 Dodao bih da u readme fajletu lepo piše da je sistemski zahtev Win3.11... Ako kojim slučajem nešto ne radi kako bi trebalo, nije za čuditi se... :blackeye:Daklem, vidim ja već da će biti ili mastiljavljenje iza uveta, ili osmišljavanje metoda za pabirčenje adekvatne gomilice dulara...
stein Napisano Oktobar 24, 2010 Autor #7 Napisano Oktobar 24, 2010 Dužan sam dodati informaciju za korisnike programa koji bi instalirali a imali neki problem. Win7 neće dozvoliti instalaciju, WinXP32 bita hoće. Ako kojim slučajem prilikom pokretanja programa dobijete prijavu greške "XX,X is not a valid floating point value" gde je XX,X neki decimalni broj, odite u kontrolni panel, i u regionalnim podešavanjima umesto svoje zemlje/države, podesite na English US, i to je to. US podešavanja kod decimalnog zareza podrazumevaju tačku a ne zarez što zbuni program. Inače, stari BUG... http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?rcss=faqtt_4Q09&uid=swg21246048 Problem This technote provides a workaround for the Unhandled exception: EDatabase Error: Not a valid floating point value, error that occurs when running a Resource Supply and Demand pivot in IBM® Rational® Portfolio Manager (RPM). Cause The full error message: Unhandled exception: EDatabase Error, '168,00' is not a valid floating point value for field 'fldRESOURCE_CALENDAR' This issue occurs because the Regional Language Standard and Formats is set to Spanish or other languages whose decimal symbol and digit grouping symbol are not the same as US standard. This issue has been identified as a product defect and has been logged under APAR PK27911. Solution To workaround this issue, perform the following: 1. Click on Start > Control Panel and open Regional and Language Options 2. Select the Regional Options tab 3. Under the Standard and Formats update the drop down to display English (United States)
Zen Mod Napisano Oktobar 24, 2010 #8 Napisano Oktobar 24, 2010 steine - prosledi datoteku Daudio - zaboravi na moj PM - red je stafetno
stein Napisano Oktobar 24, 2010 Autor #9 Napisano Oktobar 24, 2010 steine - prosledi datoteku Daudio - zaboravi na moj PM - red je stafetno Na kraju, štafeta će završiti na stadionu JNA... pa slet i ostalo... Volim i ja vas!
Zen Mod Napisano Oktobar 24, 2010 #10 Napisano Oktobar 24, 2010 Dužan sam dodati informaciju za korisnike programa koji bi instalirali a imali neki problem. Win7 neće dozvoliti instalaciju, WinXP32 bita hoće. Ako kojim slučajem prilikom pokretanja programa dobijete prijavu greške "XX,X is not a valid floating point value" gde je XX,X neki decimalni broj, odite u kontrolni panel, i u regionalnim podešavanjima umesto svoje zemlje/države, podesite na English US, i to je to. US podešavanja kod decimalnog zareza podrazumevaju tačku a ne zarez što zbuni program. Inače, stari BUG... http://www-01.ibm.co...uid=swg21246048 ako je regionalno podesenje stavljeno na serbia , dovoljno je samo promeniti zarez u tacku - kao decimalni znak
stein Napisano Oktobar 24, 2010 Autor #11 Napisano Oktobar 24, 2010 ako je regionalno podesenje stavljeno na serbia , dovoljno je samo promeniti zarez u tacku - kao decimalni znakDa, može i tako.
stein Napisano Oktobar 24, 2010 Autor #13 Napisano Oktobar 24, 2010 Sa tačkom umesto zareza, da. Pod XP.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah