Zen Mod Napisano Jul 8, 2009 #1 Napisano Jul 8, 2009 trazim najjeftinije resenje - pokretanje motor pota;ima li ko , u fioci ili projekat na brzaka ?up/down ...... ne treba ni mute
Daudio Napisano Jul 8, 2009 #2 Napisano Jul 8, 2009 trazim najjeftinije resenje - pokretanje motor pota;ima li ko , u fioci ili projekat na brzaka ?up/down ...... ne treba ni muteCemu supruga sluzi?
Zen Mod Napisano Jul 8, 2009 Autor #3 Napisano Jul 8, 2009 Cemu supruga sluzi? ma cuti - u tome i jeste muka ...... nije umesto moje supruge ...
Glogov_Kolac Napisano Jul 8, 2009 #4 Napisano Jul 8, 2009 Imam ja ;o))) Pravio sam za sebe sa Freescale mikrokontrolerom. Siroma zna o cemu je rec. Malo treba softver da doteram (zeza me kod paljenja i gasenja)ali meni radi evo skoro 7-8 meseci.
Zen Mod Napisano Jul 8, 2009 Autor #5 Napisano Jul 8, 2009 Imam ja ;o))) Pravio sam za sebe sa Freescale mikrokontrolerom. Siroma zna o cemu je rec. Malo treba softver da doteram (zeza me kod paljenja i gasenja)ali meni radi evo skoro 7-8 meseci.davaj pamet ovde - ako nije problem ;sema , vrsta daljinskog itd nabavljivost pcb i boranije ?
Ја sam sam Napisano Jul 8, 2009 #7 Napisano Jul 8, 2009 Јел мора са мотором?Имам нешто без! мотора.стоН_Колд
Zen Mod Napisano Jul 8, 2009 Autor #8 Napisano Jul 8, 2009 Јел мора са мотором?Имам нешто без! мотора.стоН_Колдrecimo da mora - treba da daljinskim gura PSM LS + Pumpkinsto se mene tice PSM LS nije ni razvijan sa tim , inace bi odmah radili nesto implementirano , al' kad se prohtelo ......
Ја sam sam Napisano Jul 8, 2009 #9 Napisano Jul 8, 2009 recimo da mora - treba da daljinskim gura PSM LS + Pumpkinsto se mene tice PSM LS nije ni razvijan sa tim , inace bi odmah radili nesto implementirano , al' kad se prohtelo ......Онда добро!Иначе на слици је плочица за један канал, од 0-100% 50К.стоН_Колд
Glogov_Kolac Napisano Jul 8, 2009 #10 Napisano Jul 8, 2009 Pamet nije problem, cuvam jos uvek negde softver. Sema je jednostavna (Sir Oliver zna), Procesor Freescale HCS08 povezan sa TSOP1836 (ir risiver za 36KHZ modulaciju) i L293 drajversko kolo u vidu H mosta (zbog promene smera motora). Meni radi sa univerzalnim daljinskim urc22b i kodom 027 (Philipsov kod) , mada moze softver da se prepravi za neki drugi ( u zavisnosti od irc prijemnika). E sad mikrokontroler je jeftin (oko 3evra) mada je zadnji primerak u dip kucistu kod SirOliver-a, ali zato ja na poslu imam dosta modula sa zalemljenim smd procesorima pa mogu da ih isprogramiram.
Zen Mod Napisano Jul 8, 2009 Autor #11 Napisano Jul 8, 2009 Pamet nije problem, cuvam jos uvek negde softver. Sema je jednostavna (Sir Oliver zna), Procesor Freescale HCS08 povezan sa TSOP1836 (ir risiver za 36KHZ modulaciju) i L293 drajversko kolo u vidu H mosta (zbog promene smera motora). Meni radi sa univerzalnim daljinskim urc22b i kodom 027 (Philipsov kod) , mada moze softver da se prepravi za neki drugi ( u zavisnosti od irc prijemnika). E sad mikrokontroler je jeftin (oko 3evra) mada je zadnji primerak u dip kucistu kod SirOliver-a, ali zato ja na poslu imam dosta modula sa zalemljenim smd procesorima pa mogu da ih isprogramiram.ma verujem ja vama da vi znate .... kako do pcb i boranije (miproc i ostalo) ?kao sto rekoh - resavam muku sa gospodjom ...... , sto ce reci - ne mora bas mnogo brzo , ali ne sme biti kuso .....
Glogov_Kolac Napisano Jul 8, 2009 #12 Napisano Jul 8, 2009 Tsop 1836 ima skoro na svakoj trafici isto kao i l293 ))))Ostala boranija (procesor i PCB) ima kod mene u radnji. Kupili smo dosta tih modula bas iz tih razloga, imam i neke zalemljene. Za cenu ne znam, ja softver dajem dzabe ;o))). Razgovaracu sutra sa saradnicima kolko nas kostale plocice i procesori pa cu da javim.
sir Oliver Napisano Jul 8, 2009 #13 Napisano Jul 8, 2009 Ja nikako da se resim da pravim a nabavio sam i motorizovani Alps i PIC ( hvala GKu)i IR receiver. Naime imam jedan CD player sa obicnim i varijabilnim izlazom ( realizovanim motorizovanim Alpsom). E to je razlika u zvuku ko dupe i oko pa se ne usudjujem da pravim projekat kojim cu biti nezadovoljan
Zen Mod Napisano Jul 8, 2009 Autor #14 Napisano Jul 8, 2009 Tsop 1836 ima skoro na svakoj trafici isto kao i l293 ))))Ostala boranija (procesor i PCB) ima kod mene u radnji. Kupili smo dosta tih modula bas iz tih razloga, imam i neke zalemljene. Za cenu ne znam, ja softver dajem dzabe ;o))). Razgovaracu sutra sa saradnicima kolko nas kostale plocice i procesori pa cu da javim.OK , blagodarim .... al' mi onda baci i schmtc ili na mail ili ovde ... cisto da se ne igram nabadanja ...
Glogov_Kolac Napisano Jul 9, 2009 #15 Napisano Jul 9, 2009 Nije PIC nego Freescale komso ;o))) Zasto mislis da ti ne valja varijabilni izlaz iz CD-a? Zbog loseg pot-a ili zbog neceg drugog?Zen- danas cu da nacrtam semu pa da okacim ovde. Samo mi reci da li ti treba samo da bude UP Down za volume ili i ON/OFF.Pozdrav!!!
Zen Mod Napisano Jul 9, 2009 Autor #16 Napisano Jul 9, 2009 Nije PIC nego Freescale komso ;o))) Zasto mislis da ti ne valja varijabilni izlaz iz CD-a? Zbog loseg pot-a ili zbog neceg drugog?Zen- danas cu da nacrtam semu pa da okacim ovde. Samo mi reci da li ti treba samo da bude UP Down za volume ili i ON/OFF.Pozdrav!!!samo up/down
Ја sam sam Napisano Jul 9, 2009 #17 Napisano Jul 9, 2009 samo up/downШто не видиш код Нишлија, Епрактикум, плочица без Потенциометра + даљински нешто џабе.То одлично ради!Пот ископај, бар ти знаш одакле Ко да се ака око прављења.стоН_Колд
Zen Mod Napisano Jul 9, 2009 Autor #18 Napisano Jul 9, 2009 Што не видиш код Нишлија, Епрактикум, плочица без Потенциометра + даљински нешто џабе. То одлично ради! Пот ископај, бар ти знаш одакле
Ја sam sam Napisano Jul 9, 2009 #19 Napisano Jul 9, 2009 bem ig , nema cena na sajtetu ..... niti info o kitu - bar ja ne umem da gi nadjem ce ig zovem sutra ......За почетак напиши Латиницом Како нема
Zen Mod Napisano Jul 14, 2009 Autor #22 Napisano Jul 14, 2009 И шта би ?стоН_Колдposlusana seda glava ........
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah