Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

pomoc. :help: potrebni drajveri za usb sound blaster creative audigy nx 2.bili su na 2 cd-a, ali ih je moja lepsa polovina izgubila.ako neko ima istu karticu ili ima drajvere ...unapred hvala. :cheers:

• Odgovora 15
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

probao sam malopre.instalirao sam drajvere sa onog linka sto si mi dao sinoc.radi - samo da se kaze da radi. nema komfora.90% stvari ne radi. moracu da nadjem originalni softver.nadam se da cu naci, ili mozda neko ima istu karticu, pa da mipresnimi cd-ove.

Napisano

probao sam malopre.instalirao sam drajvere sa onog linka sto si mi dao sinoc.radi - samo da se kaze da radi. nema komfora.90% stvari ne radi. moracu da nadjem originalni softver.

Који ОС користиш?
Napisano

koristim XP SP3.nije do operativnog sistema, nego su tamo drajveri da kartica tek da radi.na originalnim cd-ovima su bili munje i gromovi, tusta i tma stvari.karticu sam koristio za merenje zvucnika, zajedno sa softverom i plocicom.cd-ovi su nazalost izgubljeni, i 90% korisnih i potrebnih stvari ne radi.

Napisano

mora da su tu munje i gromovi.rekao bih po velicini fajla.skinucu, instalirati, probati i javicu sta je po sredi.hvala kolegi u svakom slucaju. :cheers:

Napisano

skinuo sva tri dela, ali ne mogu da ih otpakujem.

trazi password.

:horor:

Ukucaj komšija ovaj pass: oddx

Srećno :)

Napisano

kolega nesicu, svaka ti dala.hvala ti ka' sreskom nacelniku. :cheers::cheers::cheers:

:good2:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...