Jump to content

DIY interconnect


Filip

Preporučeni Komentari

Rad jednog starog majstora i hifi zaludjenika iz Subotice. Covek je sam topio i izvlacio najfinije licne od srebra cistoce 925. Neverovatan uradak sto se toga tice. Sam kabel fizicki ne izgleda bog zna kako, ali zbog konstrukcije, nacina pletenja licni i finoce upotrebljenog materijala ovo svira neverovatno. Apsolutno linearan, neutralan i nikad napadan. Pokazace manu sistema ako je ima, bez obzira na cenu istog. Za nekoliko godina koliko ga posedujem imao sam prilike da ga poredim sa raznim kablovima u rangu cene od 50 pa do 400e i nikad nije izgubio, a najcesce su protivnici bili posramljeni. Kupljen od druga koji je bio i prvi vlasnik, a koji ga je kupio jos '98 i platio ga 220 maraka. Moja cena bez ikakve namere za spustanjem iste je 70e. Jedini razlog prodaje je sto mi treba loooova. Inace se nerado razdvajam od njega jer sam jedva bio ubedio druga da mi ga proda. Moguce je probno slusanje clanovima foruma.

post-86-090755800 1274088900_thumb.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 21
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Rad jednog starog majstora i hifi zaludjenika iz Subotice. Covek je sam topio i izvlacio najfinije licne od srebra cistoce 925. Neverovatan uradak sto se toga tice.

voleo bih da sretnem takvog coveka - da me nauci zanat - da izvlacim i ja licne Postavljena slika
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

voleo bih da sretnem takog coveka - da me nauci zanat - da izvlacim i ja licne Postavljena slika

Kad tebe nauči da izvlačiš licne, mene da nauči kako da ih umotam u PVC izolaciju... Uh, al' bi bili par... :unsure:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ма ту нема тајни, још су стари Египћани правили Мумије!А да : Канта!

Nastranu šalu na stranu, al' ovo nije umotano, ovo je u pvc-u, šta je već ono crno-crveno... Jel' za to ima mašina, šta li? Pazi, to je iz prošlog milenijuma...!(Da me neko ne shvati pogrešno, pitam, ozbiljno... ne troll-ujem...)
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

E, sad stvarno, jel' ima još neki bogat na ovom Forum-u? Kad smo, već, kod toga. Dobro, znam za jednog... Nisam ja, za svaki slučaj da napomenem...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Teško žabu u vodu naterati. No, imam dva "problem"-a...: koliko je dužina tog cable-a, i, potrošio sam budžet za cable-ove, najmanje za ovaj mesec... :unsure: Dakle, nisam ozbiljan kupac. Najmanja "dozvoljena" dužina zarad upotrebe kod mene je @neskoro-v Timme. Iako je , već udomljen, kod mene, nemam pojma koliko je Timme-cable dugačak, al' me i mrzi da ga vadim zarad merenja... Nađoh, sad, na @neskor-ovom oglasu: 75cm. Dakle, ne odbijam...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...