Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

E ovako pre tri dana sam kupio dva komada potenciometara iz naslova.E sad covek od koga sam kupio mi je rekao da mogu da razglasim da ih ima u prodaji i da ce ih imati i u buducnosti.Covek je inace poznat mnogim forumasima, ali ja ne bih bez dozvole moderatora da kacim "reklamu" na forum.Evo i slike.Pozdrav ljudi.P.S. Ovo mi je inace prva tema koju otvaram, nadam se da ce biti od koristi. I da ne zaboravim, ako moderatori misle da tema nije na prikladnom mestu neka je slobodno premeste.

post-193-127334844383_thumb.jpg

• Odgovora 7
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Unapred se izvinjavam, tek mi je sad proradio ovaj moj krech u gmesto mozga u glavi. Ova tema bi trebala biti u "Gde nabaviti?".Ako moderatori isto tako misle neka je premeste tamo.Veliko izvinjenje.

Napisano

Пребачено на право место!

Ко је дотична личност, да се не би играли жмурке?

Има ли моторизованих?

дискО_Сту

Napisano

Hvala na prekomandi :happy64: Doticna licnost je Toma iz Krusevca. Za motorizovanje ne znam, ali verovatno moze da nabavi.Imam njegov broj, ako neko ne moze da dojde do njega neka trazi na PM.

Napisano

Molio bih da mi niko ne presira,

Нећу да ти пресирам.

Иначе им је цена на И-беју 10$, па када се дода транспорт, царина, порез, акциза, прелевман, такса, паушал, курсне разлике и екстра порез на ношење белих гаћа и црних чарапа (и обрнуто), дође се на исто.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...