чика-Брка Napisano April 2, 2010 #2 Napisano April 2, 2010 jako redak model za lampase.svaki prodavac ima svoju pricu.ja bih ovo uzeo sa rezervom.izgleda da su kutije promenile nekoliko vlasnika.znam jednog.nisu lose, mada ispod 80Hz - tesko. a visoki su nestosasvim drugo.mozda u drugacijem kabinetu ...mislim da je cena malo velika.
Zen Mod Napisano April 2, 2010 #3 Napisano April 2, 2010 dva oglasa - ista stvar vredi prvo poslusati , ali imam utisak da bi mogao biti sleeper projekat; vrlo verovatno da se prepravkom skretnice moze i vise izvuci
Ја sam sam Napisano April 2, 2010 #4 Napisano April 2, 2010 Vrlo verovatno da se prepravkom skretnice moze i vise izvuciМислим да је кутија плитка!дискО_Сту
Zen Mod Napisano April 2, 2010 #5 Napisano April 2, 2010 ma ko gleda kutiju kad bezecuje vintage drivere ?kod 95% fabrickih kutija tog doba je litraza premalena
Ја sam sam Napisano April 2, 2010 #6 Napisano April 2, 2010 Мa ko gleda kutiju kad bezecuje vintage drivere ?Ја гледам кутију.Нису то никакви звучници!дискО_Сту
чика-Брка Napisano April 2, 2010 #7 Napisano April 2, 2010 drage kolege, zaboravite kutiju.slobodno moze u potpalu.ali drajveri ... minimalna skretnica i to je to.bez kalemova, naravno.primak koji sam slusao ima samo 10u na srednjem i 4,7u na visokom.92-93dB, sasvim dovoljno za svirajke.provereno.
zika Napisano April 2, 2010 Autor #8 Napisano April 2, 2010 Milina je čitati Vaš haiku. Al' sa razumevanjem mi teže ide...
Zen Mod Napisano April 2, 2010 #9 Napisano April 2, 2010 Milina je čitati Vaš haiku. Al' sa razumevanjem mi teže ide...ziko - da parafraziram samog sebe - vredi poslusati , i onda odluciti .zaboravi na sve tehnikalije , na slusanje ponesi samo usi i osecaj za ugodno .onda odluci da li je to dovoljno ugodno , i da li suma koja se izbrojava kupuje dovoljnu kolicinu igranja .jer samo je igra i bitna
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah