Jump to content

Lampaska gitarska pojacala


coca

Preporučeni Komentari

E, ovako ja sam novi na forumu i interesuje me sledeca problematika, odlucio sam da pravim Lampasko pojacalo za gitaru do 20W..., ako ko ima iskustva satim neka mi da informacije, inace poskidao sam neke sheme sa neta i spisak delova imam, ali kao sto vecina Vas vec zna tesko se nalaze neki delovi kod nas..., interesuje me gde da se nadju postolja za lampe (engl. tube sockets) inace trebaju mi postolja za 12aX7lampe, EL84, i EZ81, kao i gde bi mogao da kupim EZ81 lmpu u Beogradu ili Srbiji uopste... Hvala, Coca!!!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 3
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

vidi sa dekijem na forumu sta on ima od cevipostolja sam skoro video u katalozima nasih dobavljaca - vidi MG , RK i slicnoizlazni trafoi ..... PIK Audio , Trafomatic itd ili ima neko na forumu neki primerakako imas ideju gde bi potrazio neki stari cevni radio za otpis - u njemu imas i podnozja i mrezni trafo koji bi mogao posluziti za prvu ruku , odnosno dva identicna ( od dva radija ) mogu da posluze i kao trajno resenje za PP ampa da - dobrodosao na forum .... :confused1:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

slazem se sa kolega Dunavkom ;ne moze da se napravi za te pare ...... jedino ako je name of the game bas da se pravi ..... a i u tom slucaju je prilika da se uzme Binson , a onda pravi drugo natenane

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...