Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

I jos nesto:To je kletva Diy-era. Jednom diy-er, uvek diy-er (samograditelj).

Eto bas kad kazes sebi, evo primirio sam se, necu vise nikad nista da varim, ovaj, lemim, kad ono medjutim...nesto pucketa, prekida, pa ajd sad izdrzi bez lemilice ako mozes... ;)

Dakle, nema nam spasa...

Napisano

Elem, čačnuo kontakte na konektoru, spojio i uključio... Promenio nekoliko CD naslova dok nisam bio siguran da je sama ploča besprekorno čista i čitka za plejer, spojio preko Arcama i dva dana vrtio ploče. Ništa. Radi bez problema. Ajd' sad budi pametan. Nije mi đavo dao mira, pa sam još i izmenjao DV-636D, PD-S703 i PD-S507... (sve pioniri maleni) i osim čak i za mene gluvog itekako čujne razlike u konačnom karakteru zvuka (teško mi da svarim da se toliko čuje razlika od transporta do transporta) ništa (sve preko istog optičkog kabla) znači... Ništa ne zeza. Naravno, ako sada i pokušam da prodam Arcam-a, garant će kod kupca da bude neki problem. 🤕

Napisano
On 5/1/2022 at 2:50 PM, Vix said:

I jos nesto:To je kletva Diy-era. Jednom diy-er, uvek diy-er (samograditelj).

Eto bas kad kazes sebi, evo primirio sam se, necu vise nikad nista da varim, ovaj, lemim, kad ono medjutim...nesto pucketa, prekida, pa ajd sad izdrzi bez lemilice ako mozes... ;)

Dakle, nema nam spasa...

Lako sada meni, Iskrina lemilica konačno ispustila dušu... Nešto kao greje, ali je vrh mrtav... 

Napisano
4 hours ago, stein said:

Lako sada meni, Iskrina lemilica konačno ispustila dušu... Nešto kao greje, ali je vrh mrtav... 

Nisi je davno palio... :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...